Aktywne Wpisy

Tywin_Lannister +99
#konfitura #samochodoza #motoryzacja #samchody #majtczak #warszawa #lodz
Działalność Konfitury i tego drugiego psychola z Wawy, to absolutny rak tworzony pod wyświetlenia i zarobek. Brzydzę się tym udawanym „mesjanizmem” i ich poczuciem, że są strażnikami moralności. Jak chcą próbować eliminować patologię z dróg, to niech zaczną od:
- majtczaków, perettich i innych różnej maści agresorów drogowych oraz z-----------y;
- pijaków wsiadających
Działalność Konfitury i tego drugiego psychola z Wawy, to absolutny rak tworzony pod wyświetlenia i zarobek. Brzydzę się tym udawanym „mesjanizmem” i ich poczuciem, że są strażnikami moralności. Jak chcą próbować eliminować patologię z dróg, to niech zaczną od:
- majtczaków, perettich i innych różnej maści agresorów drogowych oraz z-----------y;
- pijaków wsiadających

oficjalniemartwa +44
W ciągu 2 miesięcy wywróciłam własne życie odrobinę do góry nogami i dostałam wymarzoną pracę, a dzisiaj ją straciłam.
Nie chce mi się zaczynać życia od nowa, nie zliczę który to raz od ostatnich 9 lat.
Już nawet nie mam siły nad tym płakać żeby poczuć jakąkolwiek ulgę.
Nie chce mi się zaczynać życia od nowa, nie zliczę który to raz od ostatnich 9 lat.
Już nawet nie mam siły nad tym płakać żeby poczuć jakąkolwiek ulgę.

Ej dobra, bo widzę, że tu zaczęły memować na temat Krzysztofa M Maja również te cokolwiek nie najostrzejsze kredki w piórniku.
Porównywanie Krzysztofa do Kiszki jest nie na miejscu, i nie powinno być go w ogóle na tagu. Krzysztof faktycznie ma olbrzymią wiedzę na temat fantastyki (przede wszystkim fantasy), zna całą masę ksiązek, które faktycznie czyta, faktycznie zna bardzo dużo gier, filmów seriali w tym gatunku, zawsze można od niego jakąś fajną polecajkę wyrwać, nie zniechęca a zachęca ludzi do interesowania się fantastyką. Spędziłem też mnóstwo godzin na jego streamach, i raz od wielkiego dzwona wda się w jakąś pyskówę z widzem (ja osobiście pamiętam jedną taką sytuację, ale gość na czacie był już strasznie prowokujący). Ostatnio tylko łapie odklejki na streamach z SIlksonga, chyba przydałoby mu się parę dni przerwy od internetu.
Jeżeli ktoś myśli, że pojedyncze shoty czy komentarze gdzie Krzysztof stawia się po stronie ludologów z Temu automatycznie przypisują go do tych ludzi, no to sorry, ale jest to takie samo zerojedynkowe myślenie jak sekciarzy od Kiszaka.