Aktywne Wpisy

hotshops_pl +879
Hej #wykop, tak jak obiecaliśmy z okazji Black Friday robimy #rozdajo
Dzisiaj polecimy na grubo i rozdajemy:
Smartwatch Amazfit GTR 3
Portal z promocjami HotShops.pl to miejsce gdzie codziennie pojawią się promocje, kupony i okazje z przeróżnych sklepów! Tworzą nas użytkownicy - to oni dodają i oceniają
Dzisiaj polecimy na grubo i rozdajemy:
Smartwatch Amazfit GTR 3
Portal z promocjami HotShops.pl to miejsce gdzie codziennie pojawią się promocje, kupony i okazje z przeróżnych sklepów! Tworzą nas użytkownicy - to oni dodają i oceniają
źródło: rozdajo-amazfit-gtr-3
Pobierz
gonzo91 +56
#gielda
OKI oficjalnie ograniczone do GPW. Szykuje się gigapompa.
OKI oficjalnie ograniczone do GPW. Szykuje się gigapompa.
źródło: temp_file5637701514831927187
Pobierz

Ej dobra, bo widzę, że tu zaczęły memować na temat Krzysztofa M Maja również te cokolwiek nie najostrzejsze kredki w piórniku.
Porównywanie Krzysztofa do Kiszki jest nie na miejscu, i nie powinno być go w ogóle na tagu. Krzysztof faktycznie ma olbrzymią wiedzę na temat fantastyki (przede wszystkim fantasy), zna całą masę ksiązek, które faktycznie czyta, faktycznie zna bardzo dużo gier, filmów seriali w tym gatunku, zawsze można od niego jakąś fajną polecajkę wyrwać, nie zniechęca a zachęca ludzi do interesowania się fantastyką. Spędziłem też mnóstwo godzin na jego streamach, i raz od wielkiego dzwona wda się w jakąś pyskówę z widzem (ja osobiście pamiętam jedną taką sytuację, ale gość na czacie był już strasznie prowokujący). Ostatnio tylko łapie odklejki na streamach z SIlksonga, chyba przydałoby mu się parę dni przerwy od internetu.
Jeżeli ktoś myśli, że pojedyncze shoty czy komentarze gdzie Krzysztof stawia się po stronie ludologów z Temu automatycznie przypisują go do tych ludzi, no to sorry, ale jest to takie samo zerojedynkowe myślenie jak sekciarzy od Kiszaka.
Oglądałem swego czasu obydwu, Kiszaka już nie jestem w stanie słuchać, Maja czasem włączę jakiś stream, gdy nie jest zbyt pobudzony i nie sprzedaje jakichś tyrad na temat edukacji
@Derringer to jakiś hot take z filmu nazwexa?
@BranSen no nie parę lat temu, ale odbył się taki stream u Filipa gdzieś na początku zeszłego roku gdzie po Drwalu niebezpośrednio było
Tutaj jest nitka która mniej więcej streszcza o co chodzi.
https://youtube.com/watch?v=zbWs55x_ISI&lc=UgxDAG0YhGvzuvPH1YB4AaABAg&si=hKz4o9QXqQfqWFi9