Aktywne Wpisy

Zmorka +298

czerwony_kmer +448
Cały przystanek został osłupkowany. Jeśli zdjęcie mogłoby mówić, to krzyczałoby "nie wolno tu parkować". Na moich oczach kierujący zaparkował na samym środku czynnej zatoki autobusowej. Wysiadł i poszedł do pawilonów usługowo handlowych które znajdują się na lewo. Mi nie pozostało nic innego jak tylko go zgłosić. Na szczęście tym razem sprawiedliwości stało się zadość.
Mandat w komentarzu
#konfitura #uprzejmiedonosze #samochodoza
Mandat w komentarzu
#konfitura #uprzejmiedonosze #samochodoza
źródło: wykroczenie
Pobierz

Jak jest jego naturalna waga?
Obejrzalem wlasnie walke i przeciez on fizycznie nie dotrzymywal a w rekach kompletna wata.
O co chodzilo z tym wybiegiem do oktagonu prawie sie wywrocil z dwa razy?
Czy w ogole Gamrot ma jakiegos menadzera? Czemu wzial taka beznadziejna stylistycznie walke bez obozu w rejonie przeciwnika??
#ufc
Watę miał zawsze w rękach, a z jego szczęką robienie power punchy i wchodzenie w wymiany to mega ryzyko.
Ma menagera który odradzał mu tę walkę.
Z resztą miał do wybory walkę z gościem z poza top 15 i ihmo lepiej przegrać z oliveirą, niż wygrać z jakimś gościem spoza rankingu.
Dzięki za odpowiedź, w sumie racja, kasa za to pewnie lepsza aniżeli za obicie kogoś spoza top 15 pewnie poza main cardem nawet.
Zobaczymy co dalej, czy mu się UFC odwdzięczy że im tą galę uratował.
Ogólnie to mam bekę, bo Brazylijczycy niby tacy religijni, bogobojni itd. a i tak często zachowują się jak zwierzęta. A jak się spojrzy na statystyki morderstw, korupcję i mafie które tam działają to nie ma się wątpliwości, że Brazylię powinno się omijać.
A ten bieg do oktagonu to takie nie wiem jakby pokazanie że jest naładowany? Ważenie, media trening wszędzie tak wyglądał na moje przesadził z emocjami chciał w c--j być naładowany energią i gdzieś podczas walki się wypompował szkoda ale no lepiej brać takie walki niż znowu z top15 i czekać na niewiadomo co. Szansa była ogromna teraz nie będzie można powiedzieć że