Wpis z mikrobloga

Primive War - ale to jest paździerz xD Tyle propgandy się naczytałem w internecie jaki to film dobry a okazał się kinem klasy C. Autentycznie rozumiem teraz czemu nie spieszą się z puszczeniem tego filmu w świat i czemu premiera była tak ograniczona. Lepiej podtrzymywać cichą otoczkę filmu, żeby niby jest czymś fajnym.

Dialogi to kompletne dno. Dźwięk to mam wrażenie, że polskie filmy mają lepsze udźwiękowienie niż ten film xD Autentycznie musiałem dać głośność laptopa na którym to oglądałem na 100%, żeby choć trochę słyszeć dialogi a wybuchy itd. już były normalnie i niszczyły słuch. Choć nie wiem czy to akurat minus, bo może niesłyszalność tego co mówią trzeba uznać na plus.

Z początku nawet byłem zachwycony, jakość była średnia ale było kilka fajnych ujęć z dinozaurami. Na koniec to już się NICZYM nie różniło od Kung Fury i Iron Sky xD xD xD xD

Rozumiem, że mogą się znaleźć osoby, które uznają, że ten film jest "zjadliwy". Ale pomijając to że sam montaż i dźwięk jest słaby, to ciężko mi powiedzieć czym ten film ma być. Gdyby od razu traktował się niepoważnie jak Kung Fury to bym zrozumiał, że taka konwencja. Ale ten film wydaje się traktować swoich bohaterów poważnie a idzie w kierunku groteskowej komedii i przez to ciężko ocenić to dobrze.

#dinozaury #film #oswiadczenie
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@Gooma:

Jak ktoś chce tylko popatrzec na dinozaury to jest sporo fajnych scen ale im dalej tym gorzej i śmieszniej ale nie będę spoilerów robił.
  • Odpowiedz