Aktywne Wpisy

moll +11
Co upiec?
- Miodownik 35.2% (192)
- Strudel jabłkowy wg przepisu pani Lucyny 32.1% (175)
- Piecz co chcesz 32.7% (178)
Bo-Brownik +1
Potrzebuję na poniedziałek zamówić ciasto na swoje pożegnanie w pracy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Polecacie może jakieś cukiernie, firmy, osoby, które przyjmują takie zamówienia. Niestety te, z których chciałbym zamówić to w poniedziałki w ogóle nie pracują. Mógłbym odebrać zamówienie najlepiej w niedzielę lub w poniedziałek do 7.
Czy lecieć w poniedziałek rano do Herta i elo?
#wroclaw
Polecacie może jakieś cukiernie, firmy, osoby, które przyjmują takie zamówienia. Niestety te, z których chciałbym zamówić to w poniedziałki w ogóle nie pracują. Mógłbym odebrać zamówienie najlepiej w niedzielę lub w poniedziałek do 7.
Czy lecieć w poniedziałek rano do Herta i elo?
#wroclaw

Przechodze wlasnie kryzys w 2 letnim zwiazku. Nie dogadujemy sie kompletnie, rozstanie troche wisi w powietrzu. Mieszkamy osobno, ale z racji tego ze rozowa dostala mieszkanie, pojawila sie mozliwosc zamieszkania razem w jej mieszkaniu. I nie mam pojecia co robic XD czy sprobowac z nia zamieszkac i zobaczyc jak bedzie, czy po prostu zerwac i zostac gdzie mieszkam. Teraz mam fajne mieszkanie, blisko do pracy i blisko wszedzie, mieszkam juz kilka lat i jest dosc tanio jak na obecne standardy wynajmu. Obawiam sie ze jesli teraz sie nie dogadujemy, to po zamieszkaniu razem juz kompletnie i bede musial szukac mieszkania byle gdzie byle tylko miec gdzie mieszkac XD ryzykowac czy nie? Moze poczekac troche z tym zamieszkaniem u niej, az sie nie wyjasni sytuacja? xD
#zwiazki #rozowepaski
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
Czy sprobowac zamieszkac z rozowa?
@mirko_anonim: raczej jesiennym ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Derpinardus: najlepiej nie tylko na weekendy ale no tez w tygodniu gdy pracują, bo weekend a tydzien to zupelnie inne zycko
Szczerze bardzo żałośnie to wszystko brzmi, jakby chodziło tutaj tylko i wyłącznie o pieniądze - inaczej chyba sam byś wpadl na to co napisałem
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta