Wpis z mikrobloga

Zrobiłem kawę i analizę wczorajszych wydarzeń rozpocząłem od najlepszego źródła informacji, czyli przeglądu tagu na wykopie.

Duet Darek i Tomek nie zawiedli, co tam musi się u nich na chacie dziać, zaraz wojna, 3600 na SPX i znów wszystkich świętych.

Mam nadzieję, że chłopaki nie zapeszą i w poniedziałek kontynuacja korekty bo bym naładował takiego NU poniżej 13, ale patrząc na ten triumf braci p-------c to pewnie od rana wyciąganie.

#gielda
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@clrshck: Nie ma w tym nic dziwnego. Spójrz na ten wykres i wyobraź sobie, że w okresie 2020-2022 u------ś depo, a w okresie 2022-2025 stoisz na peronie (z drobną przerwą na u------e części depo na jakiejś losowej australijskiej spółce wydobywczej). Przecież to musisz to sobie jakoś zracjonalizować, żeby nie popaść w obłęd.
olcayn - @clrshck: Nie ma w tym nic dziwnego. Spójrz na ten wykres i wyobraź sobie, ż...

źródło: chrome_Z7q3ssRqKQ

Pobierz
  • Odpowiedz
@clrshck: @AusserKontrolle dajcie się chłopakom pocieszyć. Od pół roku te ich gównowpisy i śmiesznekreski wyglądają jak notatki schizofrenika, więc chociaż w ten weekend niech się poczują jak Michael Burry w 2008 zanim się zacznie earrnings season i każdy zapomni o wczorajszym dipie.
  • Odpowiedz