Aktywne Wpisy

kt13 +35
Siedzę i serio myślę, za co ta karma....
Wylosował mi się ojciec alkoholik i nienajlepsza matka
Ojciec umarł jak miałam.lat 6, matka gdy miałam lat 25. Oba spadki to były same długi, których trzeba sie było zrzec.
Jakoś się łudziłam, że ogarnę życie i nawet będę nieźle zarabiać.
W pierwszej poważnej pracy w korpo, bo o gastro to za długo by opowiadać, trzymano mnie 1,5 roku na umowie zlecenie, odeszłam, bo mialam dosyć obiecywania mi co
Wylosował mi się ojciec alkoholik i nienajlepsza matka
Ojciec umarł jak miałam.lat 6, matka gdy miałam lat 25. Oba spadki to były same długi, których trzeba sie było zrzec.
Jakoś się łudziłam, że ogarnę życie i nawet będę nieźle zarabiać.
W pierwszej poważnej pracy w korpo, bo o gastro to za długo by opowiadać, trzymano mnie 1,5 roku na umowie zlecenie, odeszłam, bo mialam dosyć obiecywania mi co

splinter96 +18
Włodzimierz Biały xD
#heheszki
#heheszki
źródło: 1000029476
Pobierz

@Miecz12: Te stare baby zawsze tak mają, u mnie w mieście weszła taka pod cofającą wywrotkę z piaskiem i później jej resztki zbierali szuflą do śniegu. ZUS zadowolony.
@Widur: stara baba akurat w tym wypadku z nagrania była na chodniku lub w strefie zamieszkania, na którym każdy pieszy może przebywac, również głuchy, niewidomy, z niepelnosprawnoscia ruchową i dalej ma bezwzględne pierwszeństwo.
Jeżeli sytuacja z nagrania miała miejsce w Polsce to winę za zdarzenie ponosi kierowca i powinien ponieść za nie odpowiedzialność.
Jeżeli
źródło: temp_file2852553556706511769
Pobierz