Wpis z mikrobloga

Mirasy, mam problem z BIK, o-------m. Spłacam sobie raty za srajfona, kwota to 5001 zł. Z-------m się w akcji, bo pierwsza rata miała być za 501 zł, a ja ustawiłem zlecenie stałe za 500. No i teraz zaglądam do BIK, a tam na czerwono, bo od pół roku mam opóźnienia w spłacie wysokości j-----j ZŁOTÓWKI. Orało mi to scoring miesiąc po miesiącu i teraz mam 57 XD

Nigdy z niczym nie zalegałem, zarabiam 9k na rękę, nie mam żadnych zobowiązań oprócz tego ajfona. Chciałbym wziąć niedługo kredyt na mieszkanie. Czy naprawdę można sobie r------ć przyszłość przez ZŁOTÓWKĘ? XDD Bank nie zagłębia się w przyczyny scoringu, tylko na sztywno jedzie od szablonu?

#kredythipoteczny #nieruchomosci #finanse #bankowosc #bik
WillyJamess - Mirasy, mam problem z BIK, o-------m. Spłacam sobie raty za srajfona, k...

źródło: obraz

Pobierz
  • 24
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@WillyJamess
1. Spłacasz to jak najszybciej, najlepiej całość dzisiaj
2. Wycofujesz zgodę na informację w BIK po spłacie tego zobowiązania
3. Bierzesz nowe zobowiązanie, cokolwiek na minimum 350zł miesięcznie i minimum 24 miesiące, najlepiej w banku, a jeszcze lepiej w tym którym chcesz brać kredyt
4. Spłacasz sumiennie przez 7 miesięcy, najlepiej spłacaj przed datą spłaty raty
5. Po pół roku z hakiem cieszysz się scoringiem minimum 69.
  • Odpowiedz
@thorgoth: Piszę najkonkretniej jak się da. Po prostu do twojego zgorzkniałego, zakutego łba nie dociera fakt, że nie zagląda się ludziom w portfel i nie ocenia na co wydają swoją kasę.
  • Odpowiedz
  • 0
@thorgoth: przecież raty 0% to darmowa kasa, po co wywalac od razu 5k jak można cały rok płacić po kilka stówek a reszta pracuje na giełdzie? XD widze ze mocno ograniczony jestes
  • Odpowiedz