Aktywne Wpisy

say-my-name +14
Nie rozumiem po co ładne dziewczyny wgl pchają się do takiego programu jak #rolnikszukazony
Weroniczka jest świetną laską, więc na brak zainteresowania raczej nie może narzekać, a tu zgłasza się do programu bo jej się niby łysy spodobał. No chyba że się na te hektary połasiła albo atencje..
Weroniczka jest świetną laską, więc na brak zainteresowania raczej nie może narzekać, a tu zgłasza się do programu bo jej się niby łysy spodobał. No chyba że się na te hektary połasiła albo atencje..
źródło: Opera Zrzut ekranu_2025-11-23_231720_www.facebook.com
Pobierz
jmuhha +12
Ale to się zapowiada!
Kalmar - tu nic nowego się nie wydarzy, bo już wiemy jaki jest finał tej historii i dobrze dla nich :D Z resztą 1500 l mleka dziennie * 3 zł = 6500 zł dziennie co daje miesiecznie 105 000 zł/miesiecznie z samego mleka, a część pewnie idzie na masło gdzie kostka 8zł/kostka, a gdzie 50 h kolejne + dopłaty więc pewnie za miesiąc 300-400k się zamyka :o. Szanse 90%
Krzyś
Kalmar - tu nic nowego się nie wydarzy, bo już wiemy jaki jest finał tej historii i dobrze dla nich :D Z resztą 1500 l mleka dziennie * 3 zł = 6500 zł dziennie co daje miesiecznie 105 000 zł/miesiecznie z samego mleka, a część pewnie idzie na masło gdzie kostka 8zł/kostka, a gdzie 50 h kolejne + dopłaty więc pewnie za miesiąc 300-400k się zamyka :o. Szanse 90%
Krzyś
źródło: image
Pobierz

Nigdy z niczym nie zalegałem, zarabiam 9k na rękę, nie mam żadnych zobowiązań oprócz tego ajfona. Chciałbym wziąć niedługo kredyt na mieszkanie. Czy naprawdę można sobie r------ć przyszłość przez ZŁOTÓWKĘ? XDD Bank nie zagłębia się w przyczyny scoringu, tylko na sztywno jedzie od szablonu?
#kredythipoteczny #nieruchomosci #finanse #bankowosc #bik
źródło: obraz
PobierzBorze szumiący
@WillyJamess: teoretycznie nie wywiązałeś się z umowy, bank może założyć że byś spłacał 100zł mniej niż powinieneś
Najlepiej to nadpłacić i wycofać zgodę na przetwarzanie danych do BIK po zamknięciu tego kredytu
A tak na poważnie - współczuję. Ta akcja jak z "Black Mirror".
@kozerus @DeoLawson @Atreyu @sumeryjskie_summerparty @Rudz1elec Dziękuję wam, Mirasy, za
@WillyJamess: niepotrzebnie, bo bank przy hipotece wartej 700k+ ma gdzieś czy udało Ci się spłacić srajfona za 5k.
ja biorę nawet durnoty za tysiaka w ratach. No i? Po co mam płacić całość od razu, jak mogę w ratach 0% rozłożyć to na pół roku, czy rok i wręcz na tym zyskać, bo inflacja i tak dalej?
Chyba, że ty z tych co uważają, że raty 0% to klamstwo i normalnie sie doplaca i tak do tego.
@thorgoth: Raty 0% to darmowe pieniądze
Już ci wiele osób odpisało ale też odpisze, ja też biorę raty 0 na pierdoły na allegro pay. Aż żal nie brać jak za darmo