Aktywne Wpisy

wezsepigulke +264
Podał się do ojca
źródło: temp_file593738859201754426
Pobierz
mandamin +228
Sklep nike.com nie respektuje zasad o pokazywaniu najniższej ceny z ostatnich 30 dni przed obniżką - kłamią pokazując zawyżoną cenę.
2 dni temu (24 listopada 2025) kupiłem w ich sklepie internetowym buty Nike Air Max 1 przecenione z 649,99 na 389,99 zł.
Dziś (26.11.2025) te same buty przecenili jeszcze bardziej, na 324,99 zł i co wyświetla się przy produkcie?
649,99
2 dni temu (24 listopada 2025) kupiłem w ich sklepie internetowym buty Nike Air Max 1 przecenione z 649,99 na 389,99 zł.
Dziś (26.11.2025) te same buty przecenili jeszcze bardziej, na 324,99 zł i co wyświetla się przy produkcie?
649,99
źródło: temp_file1342395854799786988
Pobierz

-Spadek przestępczości
-Spadek ilości wypadków samochodowych
-Wzrost PKB
-Brak ludzi drących japę i budzących mieszkańców
-Wydłużenie długości życia
Prawica:
-W-------i
#a-----l #alkoholizm #polska #heheszki #polityka
@masz_fajne_donice: O, to mnie ciekawi, jak to do tego doszedłeś. Obstawiam, że spadek sprzedaży wpływa negatywnie na PKB
Prawica czyli KO? xD
@odysjestem: Mniej zwolnień chorobowych - kacowe.
Dodatkowo to był skrót myślowy - chodziło o zwiększenie bogactwa w społęczeństwie. Mniejsza ilość zniszczonych samochodów w wypadkach, kradzieży i środków wydanych na rozprawy sądowe czy leczenie po wypadkach i chorobach alkoholowych prowadzi do zwiększenia bogactwa w społeczeństwie.
Cóż. Uważają się za wolnościowców więc są względnie konsekwentni.
Natomiast jakbyś nie zauważył rządzi ktoś inny - chyba, że w świecie Twoim (Tworki) to kaczor pociąga dalej za sznurki xd
@masz_fajne_donice: możesz podać źródło? Szukałem ostatnio danych na ten temat i nie znalazłem
@Korowiov: tak tak, tak samo wroca ruskie fajki masowo przemycane. kiedy wy zrozumiecie , ze dla wiekszosci polakow to, ze nie kupia alkoholu po 23 to nie jest kwestia zycia i smireci. jak tobie tak to przeszkadza kolego to trzeba sie zastanowic czy czasem nie masz problemu
https://aa.org.pl/ tutaj prosze stronka dla ciebie
@masz_fajne_donice: Poważnie są na to jakieś źródła, czy tak sobie wymyśliłeś? Z obniżeniem przestępczości faktycznie widziałem, choć bodaj 97% tej "przestępczości" to były mandaty za picie w miejscu publicznym, co warto pamiętać.
w Szczecinie mamy prohibicję od 8 sierpnia i patrząc na statystyki to niby jest ciut spokojniej, ale za to interwencje medyczne do najebusów wzrosły o ponad 50% xd
o 23 te kilka monopolowych, które zostały w mieście wystawiają stolik, żeby przypominać pub i jest dalej tankowane
źródło: obraz
Pobierz