Aktywne Wpisy

WybuchowyCzajnik +293

Kielbasiarz +155
Zawsze mnie zastanawialo czy psiarzom nie przeszkadza to, ze taki pies po wsyraniu sie ma brudna dupe.
Pomijam juz nawet te dlugowlose gdzie resztki kalu przyczepiaja sie im do tylka, absolutnie obrzydliwe, ale nawet te krotkowlose przeciez tez maja brudne d--y.
Po powrocie z takiego spaceru przeciez psiarze nie myja im dup, co najwyzej lapy jak padalo, a jak nie to nie.
Potem
Pomijam juz nawet te dlugowlose gdzie resztki kalu przyczepiaja sie im do tylka, absolutnie obrzydliwe, ale nawet te krotkowlose przeciez tez maja brudne d--y.
Po powrocie z takiego spaceru przeciez psiarze nie myja im dup, co najwyzej lapy jak padalo, a jak nie to nie.
Potem

-Spadek przestępczości
-Spadek ilości wypadków samochodowych
-Wzrost PKB
-Brak ludzi drących japę i budzących mieszkańców
-Wydłużenie długości życia
Prawica:
-W-------i
#a-----l #alkoholizm #polska #heheszki #polityka
@masz_fajne_donice: O, to mnie ciekawi, jak to do tego doszedłeś. Obstawiam, że spadek sprzedaży wpływa negatywnie na PKB
Prawica czyli KO? xD
@odysjestem: Mniej zwolnień chorobowych - kacowe.
Dodatkowo to był skrót myślowy - chodziło o zwiększenie bogactwa w społęczeństwie. Mniejsza ilość zniszczonych samochodów w wypadkach, kradzieży i środków wydanych na rozprawy sądowe czy leczenie po wypadkach i chorobach alkoholowych prowadzi do zwiększenia bogactwa w społeczeństwie.
Cóż. Uważają się za wolnościowców więc są względnie konsekwentni.
Natomiast jakbyś nie zauważył rządzi ktoś inny - chyba, że w świecie Twoim (Tworki) to kaczor pociąga dalej za sznurki xd
@masz_fajne_donice: możesz podać źródło? Szukałem ostatnio danych na ten temat i nie znalazłem
@Korowiov: tak tak, tak samo wroca ruskie fajki masowo przemycane. kiedy wy zrozumiecie , ze dla wiekszosci polakow to, ze nie kupia alkoholu po 23 to nie jest kwestia zycia i smireci. jak tobie tak to przeszkadza kolego to trzeba sie zastanowic czy czasem nie masz problemu
https://aa.org.pl/ tutaj prosze stronka dla ciebie
@masz_fajne_donice: Poważnie są na to jakieś źródła, czy tak sobie wymyśliłeś? Z obniżeniem przestępczości faktycznie widziałem, choć bodaj 97% tej "przestępczości" to były mandaty za picie w miejscu publicznym, co warto pamiętać.
w Szczecinie mamy prohibicję od 8 sierpnia i patrząc na statystyki to niby jest ciut spokojniej, ale za to interwencje medyczne do najebusów wzrosły o ponad 50% xd
o 23 te kilka monopolowych, które zostały w mieście wystawiają stolik, żeby przypominać pub i jest dalej tankowane
źródło: obraz
Pobierz