Nie no to jest po prostu kuriozum. Chłop gra w skradanki, a p--------a po mapie jak Rambo na koksie. Sam siebie mianuje wielkim fanem serii MGS, mimo że nie tknął 1, 2 ani 4. W 3 niby grał, ale dialogi przewijał bo mu dopamina spadała i odpalał tiktoka dla równowagi intelektualnej.
I ten sam typ ma jeszcze czelność używać nicku snakeiter. Gość który nie ma absolutnie bladego pojęcia o czym ta seria w ogóle jest xD
Snejki to w sumie postać tragiczna, jego rumuński guru robi z siebie pośmiewisko. A on sam dokłada cegiełkę, kompromitując się przy każdej okazji. Człowiek który mianuje się ekspertem od MGSa, a ma o tej serii wiedzę na poziomie streszczenia z tiktoka.
Cała ta konstrukcja ich internetowych person sypie się jak domek z kart. Mam tylko cichą nadzieję że ta afera uświadomi ich widzom, jak łatwo dziś wzbudzać autorytet w internecie. Choć znając życie to raczej szanse są znikome, skoro już dali się zrobić w bambuko takim postacią jak estrogenowy drakula i jego wierny przydupas. To chyba nie ma ratunku.
Swoją drogą film Maćka to piękne ośmieszenie „mistrza skradanek”. Arcydzieło w kategorii publiczne samozaoranie.
Sam siebie mianuje wielkim fanem serii MGS, mimo że nie tknął 1, 2 ani 4. W 3 niby grał, ale dialogi przewijał
@DeV1RTU0S0: Jakby to usłyszał energik który jednego resident evila ma 10 sztuk a wszystkich gier serii z resident evil to ciężko policzyć, zapomniałem w jakim materiale o tym mówił, to by
@DeV1RTU0S0: Gdyby Snejki powiedział "no tak, nie ograniam, dałem sobie ten nick jak miałem 10 lat i tak zostało" a później faktycznie nadrobił te MGSy to faktycznie by nic się nie działo, nikt do chłopaka nie miałby pretensji, że nie ogarnia tytułów które wychodziły zanim on się w ogóle urodził. Ale kaman, robi z siebie EKSPERTA od skradanek XD w tym momencie może popaść co najwyżej w śmieszność
@DeV1RTU0S0 wejdź sobie na dokument Wilka albo na post gdzie Wilku aktualizuje wszystko. W komach/dokumencie masz cały 26 minutowy filmik jak gra w gre. Również autorstwa Doggiego
@june_of_44: Kompromituje się chłopak co tu więcej mówić. Strach pomyśleć jakby odpalił np takiego Manhunta albo pierwszego Deus Exa. Pewnie skończyłby grę na pierwszym poziomie albo na samouczku xD
@DeV1RTU0S0: Deus Ex to raczej ma dość banalny pierwszy poziom (żeby go po ciuchu zrobić), ale tak realnie chciałbym zobaczyć jak męczy pierwszy poziom w Hitmana 2, albo jak sobie radzi w Thiefie na najłatwiejszym xd.
@june_of_44 Powiem więcej - gdyby powiedział "sorry chłopaki, p---------m głupoty bo chciałem być fajny, nie ogarniam ani MGS ani skradanek" to śmiem twierdzić że zostałoby to odebrane niemal wyłącznie pozytywnie. No ale wolał iść w zaparte, co z kolei zawsze w takich sytuacjach jest najgorszą opcją
#wykopaka Czy wypada parze która chce jeść zdrowo i zrzucić kilka kg zrobić trolllowo pieroga z filcu? ( ͡º͜ʖ͡º) Kuwa, obiecałam że będzie moje rękodzieło w paczce i będzie (╯°□°)╯︵┻━┻
Nie no to jest po prostu kuriozum. Chłop gra w skradanki, a p--------a po mapie jak Rambo na koksie. Sam siebie mianuje wielkim fanem serii MGS, mimo że nie tknął 1, 2 ani 4. W 3 niby grał, ale dialogi przewijał bo mu dopamina spadała i odpalał tiktoka dla równowagi intelektualnej.
I ten sam typ ma jeszcze czelność używać nicku snakeiter. Gość który nie ma absolutnie bladego pojęcia o czym ta seria w ogóle jest xD
Snejki to w sumie postać tragiczna, jego rumuński guru robi z siebie pośmiewisko. A on sam dokłada cegiełkę, kompromitując się przy każdej okazji. Człowiek który mianuje się ekspertem od MGSa, a ma o tej serii wiedzę na poziomie streszczenia z tiktoka.
Cała ta konstrukcja ich internetowych person sypie się jak domek z kart. Mam tylko cichą nadzieję że ta afera uświadomi ich widzom, jak łatwo dziś wzbudzać autorytet w internecie. Choć znając życie to raczej szanse są znikome, skoro już dali się zrobić w bambuko takim postacią jak estrogenowy drakula i jego wierny przydupas. To chyba nie ma ratunku.
Swoją drogą film Maćka to piękne ośmieszenie „mistrza skradanek”. Arcydzieło w kategorii publiczne samozaoranie.
https://youtu.be/0SEDXX21y2g?si=PZ2EHjHIj-fcCTSt
@DeV1RTU0S0: Jakby to usłyszał energik który jednego resident evila ma 10 sztuk a wszystkich gier serii z resident evil to ciężko policzyć, zapomniałem w jakim materiale o tym mówił, to by
Łatwiej jest wymienić które tknął niż których nie tknął ( ͡º ͜ʖ͡º)
Ale kaman, robi z siebie EKSPERTA od skradanek XD w tym momencie może popaść co najwyżej w śmieszność
A do