Aktywne Wpisy
1dlaczegoja1 +5
#slubodpierwszegowejrzenia
Viola powinna zostać ekspertką. Czego ta Karolina właściwie chce od Kołcza? Co on takiego zrobił? Że powiedział "starajmy się dobrze wypaść w programie"? To taki grzech? Na jakiej podstawie sądzicie, że poszedł do programu po zasięgi? Gdyby Karolina chciała z nim być to myślę że byliby małżeństwem i za 20 lat. I też powiedzielibyście że on tylko udaje i wcale nie chce żony?
Prawdę mówiąc, Kołcz jest jedynym sensownym
Viola powinna zostać ekspertką. Czego ta Karolina właściwie chce od Kołcza? Co on takiego zrobił? Że powiedział "starajmy się dobrze wypaść w programie"? To taki grzech? Na jakiej podstawie sądzicie, że poszedł do programu po zasięgi? Gdyby Karolina chciała z nim być to myślę że byliby małżeństwem i za 20 lat. I też powiedzielibyście że on tylko udaje i wcale nie chce żony?
Prawdę mówiąc, Kołcz jest jedynym sensownym

Niby jedzie te pół świata teraz na mistrzostwa a z Europy dalej ciężko awansować. Jakieś Kokakau, k---a Zielony Przylądek xD jadą a nam każesz z Włochami, Duńczykami, Turkami grać? Infantino tobie sufit na tą łysą pałę spadł.
#mecz
#mecz

#ukraina #wojna #rosja #drony
Kiedyś w USA strzelali do ptaków takimi wielkimi strzelbami i je masowo wybijali. Potem tego zakazano.
Nie mogę znaleźć na
Łapcie źródło: https://x.com/front_ukrainian/status/1975934500728136163