A więc tak: - Kiszak mówi, że Michał Pisarski, który pisze o nim na Twitterze, kiedyś pisał do niego maila o pomoc z kanałem. - Kiszakowska sekta od razu zaczyna pisać do Pisarskiego, wyśmiewając go za to. - Na streamie Kiszak pokazuje tego maila na którym jest Michał Pilarski, a nie Pisarski. - Reakcja sekty: "Oj no nic się nie stało, każdemu mogło się zdarzyć, nie ma już problemu, temat zamykamy, essa!"
@Thadeusss77: Nie no mi się wydaje że troche tutaj popierniczyłeś. Pisar zaczął sobie robić jaja z kiszaka pierwszy za to że odwalił patusiarką akcję i za bardzo widzowie kiszaka mu nie dokuczali bo by ich zmiażdżył. Jak już to dokuczali Czarnemu Wilkowi
pisze o nim na Twitterze,
@Thadeusss77: Bądźmy precyzyjni, on robił totalny content i masakracje kiszaka.
Strona główna Allegro na święta 2006, czyli 19 lat temu. Tak, to jest cała strona główna portalu bez żadnych zablokowanych reklam. No i komu kuźwa przeszkadzał taki internet? xD #allegro #internet #webdev #nostalgia #kiedystobylo
A więc tak:
- Kiszak mówi, że Michał Pisarski, który pisze o nim na Twitterze, kiedyś pisał do niego maila o pomoc z kanałem.
- Kiszakowska sekta od razu zaczyna pisać do Pisarskiego, wyśmiewając go za to.
- Na streamie Kiszak pokazuje tego maila na którym jest Michał Pilarski, a nie Pisarski.
- Reakcja sekty: "Oj no nic się nie stało, każdemu mogło się zdarzyć, nie ma już problemu, temat zamykamy, essa!"
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
źródło: obraz
Pobierz@Thadeusss77: Bądźmy precyzyjni, on robił totalny content i masakracje kiszaka.