Aktywne Wpisy
dudekk602 +6
Mam około 120k wolnych środków. Do tej pory bawiłem się w lokaty, ale w moim banku (PKO BP) są tak słabe, że szkoda strzępić ryja.
Myślę nad przejściem do innego banku i przerzucić na lepiej oprocentowane lokaty.
Obligacje też średnio, bo w perspektywie najbliższych 6-9mc mogę potrzebować tych pieniędzy na wkład własny.
Macie jakieś pomysły w co można pójść? Może jest coś o czymś nie wiem ( ͡° ͜ʖ ͡
Myślę nad przejściem do innego banku i przerzucić na lepiej oprocentowane lokaty.
Obligacje też średnio, bo w perspektywie najbliższych 6-9mc mogę potrzebować tych pieniędzy na wkład własny.
Macie jakieś pomysły w co można pójść? Może jest coś o czymś nie wiem ( ͡° ͜ʖ ͡

Bolns_Sesz +44
#samochody #pokazauto #motoryzacja
Kuurła, kilka lat temu zastanawiałem się skąd ludzie mają kasę na nowe samochody premium. A kilka dni temu sam sobie takiego kupiłem
(。◕‿‿◕。)
Oby tylko się nie psuła, bo różne są sytuację z nowymi audi. Niektóre odpalają już choinki na desce, mimo że do świąt jeszcze trochę :D
Kuurła, kilka lat temu zastanawiałem się skąd ludzie mają kasę na nowe samochody premium. A kilka dni temu sam sobie takiego kupiłem
(。◕‿‿◕。)
Oby tylko się nie psuła, bo różne są sytuację z nowymi audi. Niektóre odpalają już choinki na desce, mimo że do świąt jeszcze trochę :D
źródło: IMG_4941 kopia
Pobierz

Ciekawe ile więcej jest takich farmazonów, za które nikt go nie zmusił do ich weryfikacji
#kiszak
źródło: obraz
Pobierznie doda takiego faktu
ale najpierw cisnąłem typa jakimiś swoimi urojeniami bo ze mnie żartował
źródło: image
PobierzTak btw, znacie jakiegoś Michała Pilarskiego, który w 2024 miał kilkanaście tysięcy subów? Coraz bardziej mi to śmierdzi zbadaj element i ratowanie sytuajci tym, że się pomyliłem XD
mnie to bardziej na scam wygląda, albo tak jak gadasz ratowanie d--y. Jaki jutuber pisze do kogoś o współpracę, bez podania nazwy swojego kanału. Kiszak w tym okresie miał 100k widzów. Więc nie wiem czy nie potrafilibyśmy znaleźć Michała z wiadomości w wyszukiwarce googla, chyba, że zajmuje się giga niszą i
w sumie w kij blisko tego pisarskiego. Na tyle blisko, że wiadomość w czwartek o 4 rano bez weryfikacji po nocnym strimku mogła być próbą scamu. Tylko dziwne, że pamiętał, że olał typa, ale ten typ w sumie chyba nie istnieje.