Wpis z mikrobloga

Pomylił typów i c--j XDDD
Ciekawe ile więcej jest takich farmazonów, za które nikt go nie zmusił do ich weryfikacji

#kiszak
matada2 - Pomylił typów i c--j XDDD
Ciekawe ile więcej jest takich farmazonów, za któ...

źródło: obraz

Pobierz
  • 21
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@matada2: Sprawdziłem i się do tego normalnie odnoszę - tutaj kiszak zgrywa jedynego sprawiedliwego i fair gościa w branży
nie doda takiego faktu
ale najpierw cisnąłem typa jakimiś swoimi urojeniami bo ze mnie żartował
  • Odpowiedz
@matada2 jesli stworzyl pilarskiego tylko po to by stworzyc narracje, ze pomylilo mu sie z pisarskim to jest giga debil i nie ma dla niego nadziei. A poza tym jest na tyle glupi, ze taki pomysl byl zapewne podsuniety przez kogos innego
  • Odpowiedz
@matada2: niee do tego literówki w piśmie o współpracę w samym tytule

owoca współpraca, chętnie oceniłbym z twój kanał

mnie to bardziej na scam wygląda, albo tak jak gadasz ratowanie d--y. Jaki jutuber pisze do kogoś o współpracę, bez podania nazwy swojego kanału. Kiszak w tym okresie miał 100k widzów. Więc nie wiem czy nie potrafilibyśmy znaleźć Michała z wiadomości w wyszukiwarce googla, chyba, że zajmuje się giga niszą i
  • Odpowiedz
@matada2: skąd wiadomo, że legit?
w sumie w kij blisko tego pisarskiego. Na tyle blisko, że wiadomość w czwartek o 4 rano bez weryfikacji po nocnym strimku mogła być próbą scamu. Tylko dziwne, że pamiętał, że olał typa, ale ten typ w sumie chyba nie istnieje.
  • Odpowiedz
  • 1
@Maneharno: pokazał maila w oknie przeglądarki, o szybkie umiejętności wykonania zbadaj element go nie posądzam, więc faktycznie dostał takiego maila od gościa, który jest jakimś farmazonem
  • Odpowiedz