Aktywne Wpisy

mk321 +1
#gielda #sp500 #stoxx600 #etf
Jako, że jest już prawie pewne, że mamy bańkę AI (a nawet jak nie, to ludzie tak mówią, więc samospełniająca się przepowiednia), to w co bezpiecznie inwestować długoterminowo?
- Shortować nie chcę.
- SP500 to w większości AI (nie wszystkie tech, ale one są napompowane AI).
Jako, że jest już prawie pewne, że mamy bańkę AI (a nawet jak nie, to ludzie tak mówią, więc samospełniająca się przepowiednia), to w co bezpiecznie inwestować długoterminowo?
- Shortować nie chcę.
- SP500 to w większości AI (nie wszystkie tech, ale one są napompowane AI).

salome_trzy +2

jakieś e-dowody, ogólnie nakaz noszenia dowodu ze sobą (nie wspomnę już o jakimś chorym systemie o nazwie mobywatel), nakaz oddawania odcisku palca do dowodu, ogólnie to uwielbienie do wszystkiego co elektroniczne, sztuczne, wciskanie wszędzie płatności elektronicznej, paczkomaty, kasy automatyczne (ostatnio byłam w carrefour i żadnej kasy normalnej czynnej nie było), do tego ekoterroryzm, nawet już nie możesz napić się normalnie w kubku tylko dają ci papierowy co przecieka i papierowe słomki ci się rozpływają w ryju
może po prostu dlatego że wychowałam się w innych czasach, nie wiem
#przemyslenia #polska #spoleczenstwo #damskiprzegryw #zalesie #wysryw
źródło: IMG_9973
Pobierz@Zoyav: Od kiedy?????
LOL ale sie wlasnie zblazniles
Kodeks postępowania w sprawach o wykroczenia,
art. 45 § 1 pkt 1:
@Zoyav: Ale w czym problem? Jak nic nie odwalisz to nikt ciebie nie ma prawa bez powodu przeszukiwać, a jak coś zrobisz to i tak cię zgarną w celu identyfikacji.
źródło: IMG_9973
Pobierz