Wpis z mikrobloga

Od jakiegoś czasu przewijają się na wykopie wpisy o #kiszak , goście wcześniej nie znałem a po zapoznaniu się nie chce dłużej znać. Jako że wróciłem ostatnio do grania w single, to możemy mi polecić jakieś wartościowe kanały na YT o grach? Poza NrGeekiem, gryTV i quazem to nie znam dosłownie niczego.

#gry
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@JuanAntonioGonzalo: nk tak z ciekawosci. Po uj Wy chcecie ogladac kanaly o grach zamiast w nie grac? Xddd
Kiszaka ogladalem dla lolcontentu. Jedyny sensowny content growy to jakies turnieje/analizy jesli zajmujesz sie e-sportem.
  • Odpowiedz
@T0pi5: wyobraź sobie że na tyle lubie gry że mnie ciekawi perspektywa innych osób a potem jeszcze zyskuję sympatię do danego twórcy i tak sobie miło spędzam czas. Dlaczego miałbym nie oglądać jak ktoś dzieli się swoim zdaniem na temat rzeczy którą lubię? To jest dopiero dziwne zamykać się tylko w sobie i robić wszystko dla samego siebie
  • Odpowiedz
@Holocep: @ActiveekHere: analizy, smaczki itd. spoko, sam szukam i czytam. Ale to raczej fora (a obecnie discordy) w ostatecznosci dedykowani tworcy od danej gry. Nrgeeki i podobni tworcy opowiedza o swoich wrazeniach i to tyle. Spoko dla ludzi, ktorzy wlasnie nie maja czasu sie interesowac grami.
  • Odpowiedz
@bartosz-m_____: no akurat programy analizujace futbol to jeszcze wieksza glupota (i mowie to jako ex pilkarz i fan sportu wszelakiego). Godzinne programy rozkminiajace taktyki banalnej gry.
  • Odpowiedz
@T0pi5: gram dużo w gry, ale lubię też o nich posłuchać jak robię rzeczy dookoła mieszkania (sprzątanie, zmywanie, itd.). Zresztą co Ci do tego czy ktoś chce oglądać gry albo czy może chce w nie grać?
  • Odpowiedz