Wpis z mikrobloga

Dlatego w moim nowym szczęśliwym związku, który trwa już 6 lat, jeśli moja dziewczyna poniżała mnie publicznie ja odpowiadałem jej tym samym, często ze zdwojoną mocą.

@mirko_anonim: ogólnie się zgadzam z teorią, ale w praktyce chyba da się znaleźć babę która nie będzie ci robiła jazda przy ludziach? przecież wtedy nie ważne czy się złamiesz, czy może dowalisz jej 1000x bardziej, i tak już w jej oczach jesteś na poziomie
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @czescmampytanie no właśnie ja mam teraz dziewczyne która mi nie robi siary przy ludziach, ale żeby do tego doprowadzić trzeba to było wypracować. Rzadko bo rzadko się zdarzyło, w tym roku może 2x i nawet miałem satysfakcję z ugaszenia jej wybryków. Pewnie znajomym było jej trochę szkoda ale myślę że widzieli że mam rację bo dalej się z nimi widujemy i nie ma problemu. a czy
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @heniek_8 owszem, kluczowe w tym jest jednak to, że to ona zaczęła. Daję jej chwilę i ostrzegam tylko raz, że nie życzę sobie być źle traktowany i że ma obniżyć głos. A potem jazda.

@kornel-makuszynski
Wbrew pozorom nie, nie jesteśmy patologią tylko zwykłymi ludźmi, bardzo rzadko się kłócimy, ale przyznaje że jak już to nastąpi to brzmi to bardzo patologicznie. Mimo wszystko mniej się kłócę z kobietą
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: no rozumiem, tylko że laski które robią ci jazdy publicznie są już serio blisko dna i wodorostów. i nawet jeśli ostatecznie wywalczysz sobie szacunek, to pytanie czy to jest warte zachodu. to że znaleźć taką bez gadziego mózgu jest ciężko to wiadomo, ale znaleźć taka która nie będzie tyrać cię publicznie chyba nie jest ciężko? no ale ostatecznie jeśli uważasz że warto, to chyba warto. byle w przyszłości ten
  • Odpowiedz
@czescmampytanie: otóż to. OPowi się wydaje że jest normalny a cały wpis balansuje na krawędzi patoli i beciactwa. Mimo wszystko niektóre wnioski są słuszne, zwłaszcza jak się jest normikiem z wyglądu to trzeba króciutko z babami bo wygląd normika będzie zawsze w babach wzbudzał chęć do poniżania go, agresję
  • Odpowiedz
kluczowe w tym jest jednak to, że to ona zaczęła. Daję jej chwilę i ostrzegam tylko raz, że nie życzę sobie być źle traktowany i że ma obniżyć głos. A potem jazda.

@mirko_anonim: nadal ta scenka mnie nie przekonuje, nawet jeśli ona zaczęła.
przypuścmy że by ktoś to nagrał - w pierwszej sekundzie ona drze ryja, w czwartej sekundzie ty ją prosisz żeby się zamknęła, ona się nie zamyka, to
  • Odpowiedz