Wpis z mikrobloga

#kiszak #bekazludologuff #arkadikuss #twitter

WIEDZIAŁEM, WIEDZIAŁEM, że jak mi wyskoczył ten szczekacz Multikam od kiszaka na tagu, to skądś go kojarzę na twitterku.

Mieliśmy kiedyś dyskusję pod tweetem tego słynnego kolegi geja co nie lubi LGBT - Myślozbir.
Słynny gej zrobił zdjęcie jakiejś dziewczynie w restauracji, a ten szczekacz zaczął go bronić, jak gej dostawał hejty, że robi zdjęcia ludziom w miejscach publicznych i jako kontrargument użył przykładu monitoringu (bo przecież też nagrywaXD)

Wtedy przelurkowałem konto tiktokowca i łapcie
d4wid - #kiszak #bekazludologuff #arkadikuss #twitter

WIEDZIAŁEM, WIEDZIAŁEM, że jak...

źródło: GDwIffcW8AAKpg6

Pobierz
  • 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 4
@d4wid: prawiczkek donejty wysyłał, żeby został zobaczony.
Tak samo jest z Kiszakiem jak go broni, potrzebuje mentora
  • Odpowiedz
  • 1
@d4wid: Jaki k---a spell ty, j--------e z kim ja jade ty, wysiadamy

@WujekDoggi: chętnie bym mu lepca wypłacił jak pewnien ludolog , ale pewnie ze starą jeszcze mieszka i ją dusi finansowo.
Biedna mama

• Odpowiedz
  • 2
@d4wid: i co rusz takie coś. xD mi tez wlasnie na twitterku odpisał apropos jednego wpisu/rage'u na innego uzytkownika twitttera.

@AstroBoy: jeszcze mnie cword zablokował jak bekę z uposia miałem.

Ale taki wygląd kiszakowców, przegrywy, spermiarze i uposie żyjące na koszt rodziców

• Odpowiedz
@d4wid: Musisz częściej wstawiać takie rzeczy, bo wystarczyło dosłownie 5 minut i już jest reakcja na dyskordzie i tłumaczenie się przed kolegami z internetu ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@d4wid: Ta streamerka dosłownie jest onlyfansiarą, zapłacisz jej to pewnie twój nick i na dupie napisze, ale przez chwilę mógł być fajny w oczach ziomeczków z Discorda
  • Odpowiedz
  • 0
@d4wid: Musisz częściej wstawiać takie rzeczy, bo wystarczyło dosłownie 5 minut i już jest reakcja na dyskordzie i tłumaczenie się przed kolegami z internetu ( ͡º ͜ʖ͡º)

@WujekDoggi: XDDDDDDDDDDD blagam o skrina
  • Odpowiedz
@d4wid: Nie no oni regularnie przeglądają, już sie nawet nie kryją z tym, śmieszne to że chyba codziennie jakiegoś screenka można znaleźć albo wykop mention ale no żaden piesek nie wejdzie pod swoim nickiem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 0
@d4wid Też kojarzę, żelazny elekotrat ludologów. Jak widać w dodatku simp. Co ciekawe, najwięksi fanatycy kiszaka/ludologow mają wspólny mianownik bycia simpem. Inny miał nabite miesiące oglądania streamow jakiejś d--y xd
  • Odpowiedz