Aktywne Wpisy

szcz33pan +2616
Twa mundial, ale klasycznie znalazłem chwilę czasu aby sprawdzić jak tam wygląda #indekskebaba
Inflacja została opanowana, stopy procentowe stoją w miejscu, nawet ceny nieruchomości stoją w miejscu. A co z kebabami?
10 stycznia 2022 zamówiłem kebaba z lokalnej budy i to samo zacząłem zamawiać co pół roku
10.01.2022 - cena 28,30 zł
Inflacja została opanowana, stopy procentowe stoją w miejscu, nawet ceny nieruchomości stoją w miejscu. A co z kebabami?
10 stycznia 2022 zamówiłem kebaba z lokalnej budy i to samo zacząłem zamawiać co pół roku
10.01.2022 - cena 28,30 zł
źródło: kebab_lipiec_2026
Pobierz
paczelok +89
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

@mirko_anonim: no tak, bo dojeżdżanie do pracy na 1-1,5h w jedną stronę to mega przyjemność. Tracisz 2-3h dziennie swojego życia
@mirko_anonim: jak patrzę po swoich znajomych, to widzę prostą korelację między słomą w butach, a poczuciem wyższości, gdy zaczną zarabiać trochę lepsze pieniądze. Ci, którzy zawsze w miarę dobrze żyli (niekoniecznie bogato), najczęściej dobrze gospodarują pieniędzmi. A ci, którzy za młodu srali do wychodka i za sprawą np. boomu w IT nagle zarabiają duże pieniądze, gardzą wszystkim, co
@mirko_anonim: i ci ludzie z szeregowców w Holandii mają po milion euro w funduszach albo obligach, Polak z "klasy średniej" to ma ale kredyt na 30 lat ze zmienną stopą i ratę za dysona xd
@mirko_anonim: w Polsce szeregówka jest obiektem drwin i w dobrym tonie jest napisać na wykopie komentarz "ten badziew łączy ze sobą wady bloku i wady domu"
Jest super, cisza, spokój. Zamknięta ulica, jezioro za oknem. Kaczki, wiewiórki, jeże.... 9.5km od Pałacu Kultury.
Komentarz usunięty przez moderatora
źródło: zawisc
Pobierz@loginnawykoppl: dokładnie jak można tego nie rozumieć, dodatkowo tam jest wielopokoleniowa tradycja akumulacji kapitału, u nas to za 100 lat by takie coś mogło wystąpić najwcześniej, tylko że spryciarze od krypto czy giełdy nie będą mieli często