Wpis z mikrobloga

Jasne wzrost jest istotny w kwestii randkowania ale mówiąc szczerze to da się to przeskoczyć. Ja mam 173. Jeszcze rok temu byłem strasznie zakompleksiony na tym punkcie. Zadałem sobie pytanie: co moge zrobic? Siłownia, dietka w miare, systematyczność i coś tam się zaczęło dziać. Zacząłem być bardziej otwarty, nie ma dla mnie tematów tabu, nie wstydzę się niczego, nie potrafię nawet wmówić sobie najmniejszego kompleksu. Teraz randka z przynajmniej 8/10 to normalność. Nie żeby się chwalić ale pokazać że się da. Szczerze - nie wiem co sie zadzialo ale w rok zupełnie inny człowiek i całe szczęście że tak będę wchodził w swoje 20s. Życzę każdemu takiego wyjścia z gowna psychicznego w jakim bylem. #wzrost #redpill #zwiazki
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@sp5der: mam kilku manletów-znajomych. Jeden od niedawna ma narzeczoną. Taka ładna i fajna z charakteru, że dobrych parę lat temu zazdrościłbym.

Notabene, ten sam manlet pokazał mi Musisz Wiedzieć.
  • Odpowiedz
@sp5der: ja mam 165 i też kiedyś wmawiałem sobie ze nie mam szans. Ale jak tylko przestałem sobie wmawiać a zacząłem próbować to od tego momentu miałem wiele kobiet
  • Odpowiedz
@Bestia_z_Jellystone:

Serio wierzycie w te baity o formie zrobionej w rok? XD

no ja wierzę, na towarze to nawet jakieś 8 miesięcy siłowni (kolega stestował).
bez towaru to jakieś 5-8 lat, a jak ktoś ma lipną genetykę no to ze dwanaście lat siłki i może będzie nieźle wyglądał.
  • Odpowiedz
taki, że ma przywilej opłacenia rachunku( ͡° ͜ʖ ͡°)

Serio wierzycie w te baity o formie zrobionej w rok? XD

@Bestia_z_Jellystone: jeśli ma się dobrą genetykę, to jak najbardziej można zrobić dobrą wygląd w rok. Codziennie pracując na siłce, mając dietę, wysypiając się etc. Chodzę od dobrych kilku lat dzień w dzień, więc widzę.
  • Odpowiedz
jeśli ma się dobrą genetykę, to jak najbardziej można zrobić dobrą wygląd w rok. Codziennie pracując na siłce, mając dietę, wysypiając się etc. Chodzę od dobrych kilku lat dzień w dzień, więc widzę.

@PowiatowyBanan: codziennie się nie robi treningów, to ewentualnie może zaszkodzić, a nie pomoc.
  • Odpowiedz
@sp5der: 173 to nie tak mało, przy dobrych butach robi się 175+, wciąż jesteś wyższy niż spora część populacji kobiet. W dodatku, jeśli kobiety nie odwracają od ciebie wzroku i chcą rozmowy, to prawdopodobnie z twarzy też nie jesteś w najgorszej sytuacji. Jak masz metr sześćdziesiąt czy poniżej 170 to jest dopiero problem i tutaj żadna poprawa sylwetki czy pewności siebie nic ci nie da, bo jesteś obiektywnie dla większości
  • Odpowiedz