Aktywne Wpisy
kaszaamanna +1780
Niestety ten wpis jest najgorszy ze wszystkich ale czuję się zobowiązany dla użytkowników którzy nas wspierali aby dokończyć historię..
Nie udało nam się, moja żona przegrała walkę z chorobą odchodząc w wieku 30 lat na moich rękach.. teraz jakoś trzeba przeżyć ostatnie pożegnanie i potem próbować stanąć na nogi dla córki.
Serdecznie dziękuję jeszcze raz za okazane wsparcie, pomoc i modlitwę. Szczerze to docenialiśmy.
Prośba
Nie udało nam się, moja żona przegrała walkę z chorobą odchodząc w wieku 30 lat na moich rękach.. teraz jakoś trzeba przeżyć ostatnie pożegnanie i potem próbować stanąć na nogi dla córki.
Serdecznie dziękuję jeszcze raz za okazane wsparcie, pomoc i modlitwę. Szczerze to docenialiśmy.
Prośba
źródło: image_picker_45AC021C-D8A9-4C7C-827A-BAC7D3D7FC96-10832-0000012E030976FA
Pobierz
nie_umiem_inwestowac +318
źródło: 1000005415
Pobierz

- Trylogia Husycka
- Wiedźmin
- Filary ziemi
- Świat bez końca
- Slup ognia ( w trakcie)
- książki Michaela Chrichtona (wszystkie te co udało mi się znaleźć, niekoniecznie legalnie)
- Trylogia o wampirach Pilipiuka
Fajnie gdyby była to superprodukcja jak wyżej wymienione.
#ksiazki #audiobook
Odyseja Kosmiczna- Cała seria
@plastron8 Dzieci z Bulerbyn...
Opowieści z meekhańskiego pogranicza https://share.google/afAnp1uS9eEqni2aE
Z innych superprodukcji przesłuchaj sobie Animę z audioteki i Chaos z Empik Go.
Dobrze mi się słuchało też Stacja arktyczna Zebra z audioteki i Zamęt też z audioteki. Na storytel też jest dostępna superprodukcja "Biel"
@plastron8
w screenie wrzucam listę audiobooków/superprodukcji które skończyłem, nie wszystkie godne polecenie ale jeśli chodzi o supoerprodukcję to polecam tak: Symbioza (świetny Opania), Odyseja kosmiczna (świetna Czubowna), Rumor, Osiedle (Wieniawa i Królikowski), Miasteczko Brightope, Manitou, Jak zostałem gangsterem (mega Chabior!), Fantom, Wojna 1939, Ojciec Chrzestmy (zajebisty Gajos, ale
źródło: Screenshot 2025-10-08 at 12-50-09 Audiobookshelf
Pobierzźródło: Screenshot 2025-10-08 at 13-48-22 Audiobookshelf(1)
Pobierzźródło: Screenshot 2025-10-08 at 16-00-17 Audiobookshelf
Pobierz