Aktywne Wpisy

splinter96 +85
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

HoroLive +15
Wynajmuje mieszkanie ok 3 lata, nagromadziłem tam pełno rzeczy, mam pełno książek, ubrań. Mieszkanie było puste, pokupowałem tam meble, łożko, pralke, lodówke, rolety, karnisze, jakiś dywan. Wszystko praktycznie urządzałem. (wszystko jest moje mam paragony). Właściciel mieszkania ogłosił, że mieszkanie idzie na sprzedaż.
Da się jakoś to zablokować? Co teraz z tymi rzeczami co kupiłem zrobić. Chodzę od rana zdenerwowany nie wiem co robić.
#nieruchomosci #kiciochpyta
Da się jakoś to zablokować? Co teraz z tymi rzeczami co kupiłem zrobić. Chodzę od rana zdenerwowany nie wiem co robić.
#nieruchomosci #kiciochpyta

Ten chłop jest szczery. Wchodzi w polemikę z widzami, jak czegoś nie wie to prosi ich o wyjaśnienie, komentując innych powie, że kogoś lubi, ale to czy tamto mu się nie podoba. Normalny gość.
Komentarz usunięty przez moderatora
@ElMurano:
Świat bioshocka został oparty przecież na filozofii Ayn Rand, która jest utożsamiana z libertarianizmem, leseferyzmem i filozofią obiektywizmu.
Tak, ta gra to krytyka libertarializmu i trzeba być bardzo upartym, żeby tego nie widzieć, bo świat gry daje o tym znaki dosłownie w kazdej minucie opowiadanej narracji.
No po prostu nie rozumiesz do czego w dlugim okresie taka ideologia prowadzi i to tyle ¯_(ツ)_/¯
Filozofia oparta na takich założeniach które prędzej czy później dążą do skrajnych nierówności się skończyć inaczej nie może.
Nie bez powodu wielu pisało, że skrajny liberalizm toruje drogę do faszyzmu i to, że tam skończyło się więźniami politycznymi, prywatna policją to tylko wyobrażenie tej krytyki. Innymi słowy, nic nowego z grubsza tyko wizualnie