Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Dupxo7 Idiokracja, na początku lat 10. upowszechniły się social media, to wtedy najwieksi kretyni mogli się ujawnić publicznie przed wszystkimi, mądry przemyśli co ma napisać, głupi co mu ślina na język przyniesie, dlatego debile zdominowali współczesny internet, do tego dodaj kacapskich i chińskich trolli którym zależy na słabym świecie zachodnim i mamy co mamy.
  • Odpowiedz
@Dupxo7: social media rozregulowaly swiat i daly mozliwosc debila i beztalencia na zarabianie pieniedzy, to jest gwozdz do trumny, mam nadzieje ze to jebnie niedlugo wszystko, zal na to patrzec.
  • Odpowiedz
@RandomowyTyp z X zrobił się już całkiem ściek, Facebook jest na najlepszej drodze by powtórzyć to samo, na YT można oglądać filmy ale bez czytania komentarzy. Serio Wykop staje się obecnie jednym z bardziej RiGCzowych portali społecznościowych, dzięki swojej niszowości względem ww. platform.
  • Odpowiedz
@Dupxo7: Bezzasadnie czujesz się lepszy od innych. Świat się stale zmienia, a co za tym idzie rozrywka, uwaga społeczna i pieniądze skupiają się na innych sferach.
Typowy człowiek ze standardowymi zdolnościami społecznymi po prostu sobie płynie z prądem, i nie ma w tym nic złego, wbrew temu co myślisz, nie posiadasz nad tymi ludźmi żadnej przewagi.
Były epoki wielkiego smutku i filozoficznego patrzenia na świat, więc są też momenty szybkiej
  • Odpowiedz
. Serio Wykop staje się obecnie jednym z bardziej RiGCzowych portali społecznościowych, dzięki swojej niszowości względem ww. platform.

@galicjanin: ale kolega się zagalopował... to, że gdzie indziej coraz bardziej śmierci nie oznacza, że w innych zaczyna pachnąć ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Dupxo7: W sumie to zauważyłem pewną prawidłowość na wykopie (tak, wiem, źle o mnie świadczy że w ogóle marnuje czas na takie bzdety): jak wejdę w profil jakiejś pro-pis konserwy, to, zakładając że 100% aktywności nie obraca się wokół polityki, to w około 80% przypadków tagi pato-streamów, fame-mma, albo seriali X szuka żony itd są w obrocie. Dużo rzadziej jestem "triggered" żeby wchodzić na profile neuropy, więc porównać nie mogę,
  • Odpowiedz
@Dupxo7: Odbijam:
-kiedyś w kraju panowała mocna ojkofobia. Polska to dzicz i zadupie, a Niemcy/Francja/Wielka Brytania/Holandia to ostoje cywilizacji. Teraz ludzie widzą, że mimo wszystko u nas nie jest tak źle, a na zachodzie nie jest tak dobrze.
-Kiedyś był kult z--------u. Człowiek który na czarno na budowie zarabiał nieco ponad minimalną, był bardziej szanowany od kogoś kto "klika w kąkuter" w biurze i zarabia dobre pieniądze. Jak pojawiły się
  • Odpowiedz