Wpis z mikrobloga

@Tommy__: Fanatycy Nawrockiego poszli tak daleko, że zupełnie nie rozumiem, o co im chodzi. xD Jakby to było odwrotnie, tj.: Trzaskowski jadł kebaba, a Nawrocki chleb, to by do Trzaskowskiego mówili chyba merhaba i oskarżali o niszczenie tradycji, islamizację, Bóg Jedyny wie o co jeszcze, a o Nawrockim, że to patriota i je tradycyjny chleb na zakwasie. XD
  • Odpowiedz
  • 72
patriota i je tradycyjny chleb na zakwasie

@M4rcinS: z tych powodów głosowałem na Trzaskowskiego bo widać było od razu kto patriota a kto przy pierwszej lepszej okazji pójdzie na kebaba
  • Odpowiedz
@M4rcinS:

Fanatycy Nawrockiego poszli tak daleko, że zupełnie nie rozumiem, o co im chodzi. xD Jakby to było odwrotnie, tj.: Trzaskowski jadł kebaba, a Nawrocki chleb, to by do Trzaskowskiego mówili chyba merhaba i oskarżali o niszczenie tradycji, islamizację, Bóg Jedyny wie o co jeszcze, a o Nawrockim, że to patriota i je tradycyjny chleb na zakwasie. XD

Na tym właśnie polega propaganda. Co nie zrobią przeciwnicy zawsze będzie twierdzić,
  • Odpowiedz
  • 1
@darosoldier moja babcia była przykładna katoliczką i zawsze mówiła że chleb nawet jak na ziemię spadnie to trzeba pocałować i zjeść. A kebaba mi nigdy nie chciała kupić
  • Odpowiedz
@Tommy__: ale chyba sam musisz przyznać że PRowcy Rafała to powinni wylecieć na zbity pysk.

Te zdjęcia z suchym chlebem, udawane spanie w pociągu czy cowyborcze czytanie książki w metrze przynosiło więcej beki z niego niż pożytku w sondażach.
  • Odpowiedz
@Tommy__: Kto nie zjadł kebaba niech pierwszy rzuci kamień... BTW każdy z IQ powyżej temperatury wrzenia wody wie, że zdjęcie Trzaskowskiego to ustawka... I oni cały ten chleb na sucho zjedli? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz