Aktywne Wpisy
1dlaczegoja1 +5
#slubodpierwszegowejrzenia
Viola powinna zostać ekspertką. Czego ta Karolina właściwie chce od Kołcza? Co on takiego zrobił? Że powiedział "starajmy się dobrze wypaść w programie"? To taki grzech? Na jakiej podstawie sądzicie, że poszedł do programu po zasięgi? Gdyby Karolina chciała z nim być to myślę że byliby małżeństwem i za 20 lat. I też powiedzielibyście że on tylko udaje i wcale nie chce żony?
Prawdę mówiąc, Kołcz jest jedynym sensownym
Viola powinna zostać ekspertką. Czego ta Karolina właściwie chce od Kołcza? Co on takiego zrobił? Że powiedział "starajmy się dobrze wypaść w programie"? To taki grzech? Na jakiej podstawie sądzicie, że poszedł do programu po zasięgi? Gdyby Karolina chciała z nim być to myślę że byliby małżeństwem i za 20 lat. I też powiedzielibyście że on tylko udaje i wcale nie chce żony?
Prawdę mówiąc, Kołcz jest jedynym sensownym

Niby jedzie te pół świata teraz na mistrzostwa a z Europy dalej ciężko awansować. Jakieś Kokakau, k---a Zielony Przylądek xD jadą a nam każesz z Włochami, Duńczykami, Turkami grać? Infantino tobie sufit na tą łysą pałę spadł.
#mecz
#mecz

Mojemu przyjacielowi z Legnicy w noc ze środy na czwartek (01 na 02.10.2025)skradziono samochód marki Fiat model cinquecento.
Auto ładne zadbane nie pognite ale bez żadnej innej wartości jak sentymentalna stąd przypuszczenie,że zostanie po prostu dojechany, zniszczony, rozbity i porzucony dla beki. Auto jest znaczne bo w kolorze malinowym (zdjęcie jest niedokładne bo telefon właściciela to w sumie stara nokia). Kolega żyje nadzieja że nie wiele trzeba do identyfikacji bo te auta to już rzadkość. Proszę o pomoc w zasięgu. Auto bardzo długo w rękach kolegi i jest do niego przywiązany. Samochód jest mu jak rodzina!
Docenie wszelkie info i ślad po nim na priv. Z góry serdecznie dziękuję także za podpowiedzi jak na wykopie rozszerzyć zasiek bo nie jestem biegły we wstawianiu czegokolwiek.
#wykopefekt #polska #samochody #legnica #zlotoryja #chojnow #jawor #miedzlegnica #lubin
źródło: 37109
PobierzJakby na kanale stał. Współczuję koledze, nawet że to niezbyt wartosciowy nabytek został ukradziony.
Legnicę można by podzielić na 2 części, jedna by miała prawie zerową przestępczość, a drugą zbombardować.
@RwandyjskiFront: moze dlatego ze zeby uruchomic te f11 trzeba troche sprzetu i wiedzy, a cieniasowi wpychasz place miedzy drzwi, odginasz, otwierasz i odpalasz srubakiem xd
@RwandyjskiFront: gdyby ktoś ruszył to by skończył bez rąk i nóg w lesie