Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 28
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Tony47 Redpill jest dla pseudodynamicznych Szczepanów o końskich mordach, którzy rwą ulane Karyny na dyskotekach. P------i gupoty o ramie, zamiast obserwować, do czego spermią na potęgę płodne julki. Pozdrawiam frajerów.
  • Odpowiedz
Baba mówiąca do frajerów redpillem by trzepać na nich hajs to żadna nowość ale ten wyjątkowo perfidny babsztyl jeszcze pluje im prosto w ryj a oni, cytuje : "dobrze mówisz","szkoda ze każda kobieta taka nie jest", "chciałbym mieć taką żonę"... Co jest grane...

@Tony47: Tak, masz rację. Natomiast ogólnie podstawy problem jest taki, że bardzo często jeśli dosłownie to napiszesz to zostajesz zmieszany z błotem na wykopie ponieważ pewna część
  • Odpowiedz
W skrócie ta baba wprost im powiedziała że jak mają zakola to mają się o----ć na łyso żeby wyglądać jak człowiek a jak ktoś jej odpowiedzial że ona ma wysokie czoło więc niech też się goli, to ona na to - mi moje wysokie czoło nie przeszkadza, mam wysoką pewność siebie więc się nie ogole xddddd

@Tony47: Paradoksalnie to ona tutaj miała rację. Dlaczego niektórzy tak w kółko dosłownie nadają
  • Odpowiedz
  • 1
@Skorvez_957_: redpill uczy jak przypodobać się babie, jak dostarczać jej tego co on chce aby jakas relacje nawiązać, na jej warunkach, ty masz się starać i zmieniać dla wielmożnej Pani, blackpill mówi jak jest naprawdę, czysta obiektywna natura, a bluepill to mówi jak być frajerem, szkoda więcej o tym pisać
  • Odpowiedz
@Tony47: bycie pierdołą to bluepill/blackpill a redpill czy ten tatuśkowy MGTOW uczy żeby w ogóle cokolwiek zrobić nić tylko polegać na szczęściu robota. Na swoich warunkach, poddanie się światu to blackpill/bluepill i dokładne podążanie za trendami z bajek i mainstreamu.
  • Odpowiedz
@Skorvez_957_: dobry cope - też chciałbym tak umieć uprawiać coping, że

redpill czy ten tatuśkowy MGTOW uczy żeby w ogóle cokolwiek zrobić nić tylko polegać na szczęściu robota. Na swoich warunkach,

Stary możesz tupać nóżkami ile wlezie ale natury nie zmienisz, świat się nie dostosuje do ciebie tylko dlatego, że masz takie życzenie xd
Swoje warunki pt. otrzymane geny od starych i początkowe środowisko
Dokładnie podążanie za trendami to redpill
  • Odpowiedz
@Tony47: jak ktoś nie chce być przekonany to go nie przekonasz dlatego jak ktoś chce żyć w fałszywej wersji rzeczywistości to lepiej dać mu tak wegetować niż wojować poprzez inwektywy i jakim to Ja mesjasz to nie jestem ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Bardzo podobnie ludzie się trzymają swoich opcji politycznych -
  • Odpowiedz
@Tony47: oglądałem ją, nawet dałęm suba na początku, ale od około roku nie oglądam (może krócej, 9 miesięcy). Kupiła mnie tym, że mówiła wiele rzeczy, które przez lata słyszałem od atrakcyjnych i doświadczonych koleżanek z podobnymi zainteresowaniami. No ale dość szybko zaczęła skrajnie kapitalizować zysk i mikować swoich odbiorców. Czasem to miałem wrażenie, że chciała wyjść z monitora i każdemu obrobić drogona.
  • Odpowiedz
Stary możesz tupać nóżkami ile wlezie ale natury nie zmienisz, świat się nie dostosuje do ciebie tylko dlatego, że masz takie życzenie xd

Swoje warunki pt. otrzymane geny od starych i początkowe środowisko

@Quashtan: masz rację, historycznie udowodnione przypadki, liczne dowody ze świata realnego to nic. Współczuję frustracji, ale można nad tym poracować xD.
  • Odpowiedz
W skrócie ta baba wprost im powiedziała że jak mają zakola to mają się o----ć na łyso żeby wyglądać jak człowiek

@Tony47: Nie trafia do mnie jej maniera, ale jeśli faktycznie tak mówi, to spoko. Sorry, ale wśród facetów też jest cała masa, która nie powie niczego złego kumplowi. A potem ziomek z zakolami i pasami startowymi na głowie nic z tym nie robi i zdziwiony, że dziewczyny go omijają,
  • Odpowiedz
  • 0
A potem ziomek z zakolami i pasami startowymi na głowie nic z tym nie robi i zdziwiony, że dziewczyny go omijają

@NaMoment: tak bo każdy myśli tylko o babach, całe swoje życie dostosowuje do bab aby im się przypodobać. Może cię zdziwię ale są ludzie którzy mają dość bab i całej tej otoczki "romantycznej". Chcą po prostu już tylko żyć dla siebie i po swojemu i zjawia się nagle taka
  • Odpowiedz