Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 28
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Tony47: co z ciebie za kolega/przyjaciel, kij czy dla bab czy dla siebie czy by życie ułatwić, ja swoim radzę i oni mi też, dzięki temu życie jest łatwiejsze.

No tak walić babę, ale za wygląd wszyscy jesteśmy oceniany przez całe życie i każdej sytuacji, po kij sobie utrudniać. Jak myślisz, że taki typ z zakolami i pasami na głowie, w nie dopasowanej koszuli pójdzie na rozmowę i dostanie pracę?
  • Odpowiedz
  • 0
Jak myślisz, że taki typ z zakolami i pasami na głowie, w nie dopasowanej koszuli pójdzie na rozmowę i dostanie pracę? Pewnie, że nie

@NaMoment: pewnie ze tak, zależy od trgo jaka to praca.
  • Odpowiedz
  • 0
@NaMoment: natomiast nie kumasz co ja napisalem w 1 poście. Pisałem o hipokryzji tej babki i że chłopy jej jescze przyklaskują.

Za bycie zadbanym/atrakcyjnym, dostaje się dużo bonusów w życiu, debilizmem jest z tego nie skorzystać.

@NaMoment: rozumiem że płci przeciwnej już to nie dotyczy i pięknie i zadbanie wyglądają z cofniętym czołem
  • Odpowiedz
@Tony47: to Ty nie czaisz, ona jest zadbana, a że ma wysokie czoło co z tego, Alizee też ma i była jedną z najseksowniejszych kobiet na świecie swego czasu, jest strimerka, która ma czoło jak lotniskowiec, ale zasłania gęstymi włosami i dobrze to wygląda. Czepianie się na siłę i tyle, ot odpowiedziała tak jak jej cała internetowa "persona" bo kij wie, czy taka jest na prawdę.

Przyznałbym Ci rację, jakby poza
  • Odpowiedz
  • 0
ale zasłania gęstymi włosami i dobrze to wygląda

@NaMoment: xdddd
Też mam zakola ale czeszę się na bok i dobrze to wygląda, nie widać ich. Juz nie bądź tak białorycerski bo damę szkalujo w internetach

każda, wymyślanie argumentu
  • Odpowiedz
@Tony47: kocham takie urojenia xD

Uprośćmy temat, czy wygląda dobrze, wygląda — co jakiś argument z d--y o czole jej zrobi? Nic.
Jak by mi jakaś randomica powiedziała, że mam za małe V, bo Arni miał większe to bym ją wyśmiał, bo dobrze wyglądam.

Czy masa ludzi (kobiet też) chodzi niezadbana po ulicach?
  • Odpowiedz
  • 0
Jak by mi jakaś randomica powiedziała, że mam za małe V, bo Arni miał większe to bym ją wyśmiał, bo dobrze wyglądam.

@NaMoment: no właśnie o to chodzi. Wielu gości nawet od wczesnej młodości ma zakola i na stare lata już nawet o nich nie pamięta. W swojej głowie uważają ze wyglądają fajnie i pojawia się ta randomica i mówi że mają się o----ć na łyso bo jej się to
  • Odpowiedz
@Tony47 bo MGTOW to tchórze którzy się poddali tatuśkowie, biznesmeni i inni ścisłowcy których baba wrobiła w alimenty, dziecko i rogi a oni jeszcze nie widzą swojej winy. Egoiści którzy myśleli że załatwią wszystko kasą i aaa zrób jak chcesz no to zrobiła jak chce mieszkanko wybudowane, prezenty kupione, dziecko zrobione, miłości nie było tylko mechaniczność jak u zwierzaka i tyle. Potem rozwodzik, zabranie dzieciaka a chłop zamiast powalczyć to jeszcze
  • Odpowiedz