Aktywne Wpisy

Zaufajmi_wiemlepiej +353
Dużo ostatnio jest odbijania piłeczki, że to tylko przegrywy wykopki mają problem z psami, ale chciałbym na przykładzie własnej historii zmienić może przekonanie paru osób.
Miasto powiatowe, mam żonę, dziecko, oboje pracujemy, nic za darmo nie dostaliśmy, 7 lat temu kupiłem mieszkanie na 1 piętrze w bloku z płyty do generalnego remontu, oczywiście oszczędności życia, kredyt. Po roku wprowadziliśmy się. Cieszyliśmy się, bo mieliśmy starszych sąsiadów, było cicho i spokojnie.
Po 2 latach
Miasto powiatowe, mam żonę, dziecko, oboje pracujemy, nic za darmo nie dostaliśmy, 7 lat temu kupiłem mieszkanie na 1 piętrze w bloku z płyty do generalnego remontu, oczywiście oszczędności życia, kredyt. Po roku wprowadziliśmy się. Cieszyliśmy się, bo mieliśmy starszych sąsiadów, było cicho i spokojnie.
Po 2 latach
DoktorMorela +10
Jestem blisko 40stki i nie mam auta. Nigdy nie miałem samochodu. Zawsze radziłem sobie zbiorkomem. Nigdy tez nie miałem potrzeby dojeżdżania gdzieś do pracy, bo tez nie miałem wielkiego pola manewru w jej wyborze.
Obecnie nawet świadomość ze miałbym prowadzić mnie stresuje.
Czy sam fakt nieposiadania auta uważacie za przegrywa?
#wykop #pytanie #samochod #auto
Obecnie nawet świadomość ze miałbym prowadzić mnie stresuje.
Czy sam fakt nieposiadania auta uważacie za przegrywa?
#wykop #pytanie #samochod #auto

Zawsze mnie zadziwia jak Ci świadomi i myślący samodzielnie łykają bez weryfikacji informacje, które pasują im pod tezę.
W przypadku dronów to sam Putin mógłby im powiedzieć, że on je wysłał, a oni by nie uwierzyli. Tutaj bez zająknięcia uznają to za prawdę objawioną.
#bekazprawakow #bekazkonfederacji #ukraina #polskieonuce
źródło: temp_file4028888976736699190
PobierzTo jest paradoks niemal każdej szurii czy teorii spiskowej akurat. Wszyscy kręcą, nie ufaj nikomu, kłeszczyn everytin' ale jakiś przypadkowy bot na Tik Tłoku czy jakaś szur stronka wystrojem rodem z Windowsa 3.11 to na pewno rzetelne informacje.
tiktok nagrany przez jakiegoś glonojada albo naćpanego krzykacza - w końcu widać prawdę!
Totalnie ta sama skala ziomek :D
@Turin89 Wielki tropiciel spisków znalazł wielki spisek bo głupi spiskowcy planujący tajny spisek o globalnej skali nie pomyśleli o kawałku plandeki :D
źródło: temp_file4544372488404446576
Pobierz@Fattek: Szanuje, chociaż ja się poddałem po kilkudziesięciu razach, bo o ile czasem to faktycznie minuta, tak w innych przypadkach trzeba szukać jakichś artykułów naukowych, czytać je, tłumaczyć na polski itd. W pewnym momencie uznałem, że skoro kilkadziesiąt tego typu sprostowań nie skłania innych do refleksji i za 3 dni znowu są pewni kolejnej fejkowej informacji, to po prostu szkoda