Aktywne Wpisy

Karolaaa555 +8
Jak ja chyba zacznę płacić jakimś randomom żeby się ze mną kolegowali. Myślałam, że jak zdam tą maturę to będzie super, że będzie zero zmartwień. A teraz wsm tęsknię bo przynajmniej nie miałam czasu na myślenie i wymyślanie takich bzdur tylko focusowałam się na nauce. Jedynie co mi poprawia humor to granie w te durne gry przez które przesiedziałam lata na dupie i nabawiłam się fobii społecznej przez którą dostaję codziennie pytania

donfallo +121
źródło: temp_file4528602832762711303
Pobierz

Zawsze mnie zadziwia jak Ci świadomi i myślący samodzielnie łykają bez weryfikacji informacje, które pasują im pod tezę.
W przypadku dronów to sam Putin mógłby im powiedzieć, że on je wysłał, a oni by nie uwierzyli. Tutaj bez zająknięcia uznają to za prawdę objawioną.
#bekazprawakow #bekazkonfederacji #ukraina #polskieonuce
źródło: temp_file4028888976736699190
PobierzTo jest paradoks niemal każdej szurii czy teorii spiskowej akurat. Wszyscy kręcą, nie ufaj nikomu, kłeszczyn everytin' ale jakiś przypadkowy bot na Tik Tłoku czy jakaś szur stronka wystrojem rodem z Windowsa 3.11 to na pewno rzetelne informacje.
tiktok nagrany przez jakiegoś glonojada albo naćpanego krzykacza - w końcu widać prawdę!
źródło: temp_file4544372488404446576
Pobierz@Fattek: Szanuje, chociaż ja się poddałem po kilkudziesięciu razach, bo o ile czasem to faktycznie minuta, tak w innych przypadkach trzeba szukać jakichś artykułów naukowych, czytać je, tłumaczyć na polski itd. W pewnym momencie uznałem, że skoro kilkadziesiąt tego typu sprostowań nie skłania innych do refleksji i za 3 dni znowu są pewni kolejnej fejkowej informacji, to po prostu szkoda