Wpis z mikrobloga

via mirko.proBOT
  • 1
✨️ Autor wpisu (OP): @mamracjewieszotym ale przecież fantazjowanie to nie zdrada, nie ma znaczenia czy fantazjujesz o romansie z fikcyjną postacią (nawet realną) czy o tym, że jesteś strażakiem i ratujesz swojego znienawidzonego znajomego z pożaru albo jesteś żołnierzem i bierzesz udział w szturmie na ruskich, fantazja istnieje po to, by nią pozostać.

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: no i pokazujesz, że kobiety dojrzewają do 13 roku życia i później już tylko rosną. Niestety po tym widać, ze nie dbasz o partnera i swój związek należycie jeśli potrafisz aż tak się odkleić i szukać wrażeń w fantazjach, może tzamiast tego urzeczywistniaj je w domu.
Daj partnerowi czas wolny dla niego, aby poszedł na siłkę, czytajcie/ogladajcie pikantne filmiki, opowiadania, fantazje abyś znów byłą zafascynowana partnerem. Może zabawa w
  • Odpowiedz
@mirko_anonim rzuć obecną robotę, rozwiedź się z mężem, wyjedź gdzieś daleko i zacznij pisać książki na podstawie tych fantazji co masz, bo inaczej tylko pokrzywdzisz mnóstwo ludzi a tak to będziesz sobie żyła w swoim świecie fantazji i tam będziesz się czuć najlepiej.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @czescmampytanie: mam rozumieć, że ty też tak robisz? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Eugeniusz_Zua dlaczego uważasz, że ten związek nie może być mimo wszystko szczęśliwy? Fantazjowanie nie jest zabronione.

@Kitku_Karola dlaczego mam rzucić pracę? Lubię ją. Tak samo rozwód. Mąż nie wie nic, więc nie może czuć się pokrzywdzony. Dbam o dom i o niego, ale mój umysł jest wolny, nikt nie ma
  • Odpowiedz
mam rozumieć, że ty też tak robisz? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@mirko_anonim: jak ty połączyłeś "nic dziwnego" ze stwierdzeniem że ja też tak robie, to pozdro.

dlaczego uważasz, że ten związek nie może być mimo wszystko szczęśliwy? Fantazjowanie nie jest zabronione.

bo tu nie o fantazjowanie chodzi
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
konsekwentny-człowiek-41: @czescmampytanie: klasyka - jak nie masz nic do przekazania do zaczynasz obrazac - to sie zabawnie laczy z tym, kiedy probujesz swiatu wmowic, ze debilami sa wszyscy dookola, a Ty - inteligentny, wyksztalcony, pelen sukcesow zyciowych dorodny mezczyna zaszczycasz nas blaskiem swojej madrosci

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
  • Odpowiedz