Aktywne Wpisy

lubaxd +253
Nic mnie tak nie irytuje jak p0lacka mentalność idę dzisiaj do lekarza po l4 z powodu grypy i już sie zaczyna
-"nie szkoda Ci brac l4?"
-"przeciez wtedy płacą tylko 80%"
-"jeszcze sie w jakaś kwarantanne wpakujesz"
-"kiero sie wkurzy że Cie nie będzie"
-"masz wszystkich gdzieś nie dbasz o siebie to teraz sami będziemy musieli robić"
-"nie szkoda Ci brac l4?"
-"przeciez wtedy płacą tylko 80%"
-"jeszcze sie w jakaś kwarantanne wpakujesz"
-"kiero sie wkurzy że Cie nie będzie"
-"masz wszystkich gdzieś nie dbasz o siebie to teraz sami będziemy musieli robić"

Afrobiker +148
#heheszki #systemkaucyjny #polska
Pamiętacie wczorajszą butelkę o pojemności 3,01 litra? No to dzisiaj wjeżdżają całe na biało kartoniki ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Pamiętacie wczorajszą butelkę o pojemności 3,01 litra? No to dzisiaj wjeżdżają całe na biało kartoniki ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
źródło: temp_file8717693924554522658
Pobierz

zastanawiam się nad samochodem na daily - budżet do 80 tysięcy. Preferuję bryłę sedan. Tygodniowo jeżdżę około 600 km (dwa razy w tygodniu dłuższa trasa na 180 km).
Po przejrzeniu ofert w moje oko wpadły dwa modele samochodów z silnikiem Diesla z roczników 2018-2021 w automacie:
- Opel Insignia 2.0 CDTI 170KM
- Peugeot 508 2.0 BlueHDI 163KM
Jakie opinie właścicieli co do omawianych samochodów? Jak z kosztami utrzymania i niezawodnością?
Jestem otwarty również na sugestię co do innego samochodu do rozważenia ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#opel #peugeot #motoryzacja #samochody
Samochód
Zmieniany tylko olej w silniku i skrzyni, ja mam automat stronic ale są też manuale.
Do 80k na luzie, masz filtry:
https://www.otomoto.pl/osobowe/audi/a4?search%5Bfilter_enum_fuel_type%5D=petrol&search%5Bfilter_enum_generation%5D=gen-b9-2015&search%5Bfilter_float_engine_power%3Afrom%5D=180&search%5Bfilter_float_engine_power%3Ato%5D=195&search%5Border%5D=relevance_web&search%5Badvanced_search_expanded%5D=true