Wpis z mikrobloga

@GabrielOcello: Jak ktos traktuje ruskow jako partner do czegokolwiek to wiadomo, ze mamy do czynienia z blaznem. Nawet Chiny Rosje traktuja jak uposlodznego intelektualnie kuzyna a nie pelnoprawnego sojusznika xD

Jeszcze 5-6 lat temu Rosja mogla stac obok krajow jak USA, Niemcy, Francja, a dzisiaj nikt nie ma watplwosci ze Rosje to co najwyżej mozna porownywac z takimi krajami jak Korea Polnocna, Wietnam i Kambodża xDDD
  • Odpowiedz
@MudFrog: ale jaki to trzeba mieć talent xD przed wojną serio świat się mocno bał Rosji druga armia świata, żołnierze przyszłości i inne p--------o zamiast utrzymywać ten wizerunek i cisnąć gruby hajs ze energetycznej smyczy na jakiej mieli Europę to wielki wódz mistrz szachów 2137d o-----ł sam sobie i swojemu krajowi strzał w potylicę xDDD śmieszy mnie ogromnie
GabrielOcello - @MudFrog: ale jaki to trzeba mieć talent xD przed wojną serio świat s...

źródło: Ratnik-3-600x400

Pobierz
  • Odpowiedz
@GabrielOcello: Biorąc pod uwagę ilu tam odwalało 'samobója' to jestem ciekaw na ile to była propaganda dla ludu, a na ile propaganda również dla Putina w obawie przed spadnięciem że stołka i nie tylko.
Może było tak, że Putin sam wierzył w to wszystko, co było przedstawiane w mediach, a teraz widząc prawdziwy obraz swojej armii desperacko posuwa się coraz dalej.
  • Odpowiedz
ale jaki to trzeba mieć talent xD przed wojną serio świat się mocno bał Rosji druga armia świata, żołnierze przyszłości i inne p--------o zamiast utrzymywać ten wizerunek i cisnąć gruby hajs ze energetycznej smyczy na jakiej mieli Europę to wielki wódz mistrz szachów 2137d o-----ł sam sobie i swojemu krajowi strzał w potylicę xDDD śmieszy mnie ogromnie

@GabrielOcello: Prawda jest taka, że sytuacja o której właśnie napisałeś trwa co najmniej
  • Odpowiedz