Aktywne Wpisy

Knaga_powrot +103
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Wykluczony +223
źródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link

źródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
#pokazauto #motoryzacja #samochody #skp #heheszki
źródło: 1000052360
Pobierz@Landmark dziś to już chyba nie do pomyślenia, najpierw by wziął hajsik, a potem wystawił negatywa.
@mistejk: edytor w apce Galeria Samsung
@radziuxd: mi kiedyś z 4 lata temu diagnosta powiedział że z checkiem airbaga mam w---------ć chyba że chcę mieć problemy z zabranym dowodem. I to taki do którego jeżdżę z 10 lat. Mówił później że generalnie za lampke na kokpicie nie ma prawa podbić ale airbag to szczególny temat
Ogólnie z dnia na dzień mi się ten błąd zapalił, najpierw zapalał się na kilka minut, potem na kilkanaście, aż w końcu został. Chociaż ostatnio też zgasł na godzinę po 3 miesiącach xD Niby to "tylko" napinacz pasa kierowcy, ale w takim starym chrupku jak się coś dotknie to z pierdoły potrafi się zrobić
@rdy: Jedno i drugie kwalifikuje badanie na negatyw. Nie ma czegoś takiego jak szczególny
Wolał pomarudzić 15 minut, że się klocki z przodu kończą i drugie 15, że ręczny z prawej gorzej łapie. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Może przede mną dziadek z Astry też takie kazanie otrzymał.
A z tymi kontrolkami jestem w szoku,
45 minut to robi autobusy, ale nie osobówki xD
źródło: fqjSwpJYEod6HZUx
PobierzSama kontrolka nie może być powodem do odmowy zaliczenia przeglądu, musi znać przyczynę.
@Krupier: Może. Wszystko jest opisane w rozporządzeniu o zakresie badań. Wyświetlanie się kontrolek typu check engine, abs czy airbag w świetle przepisów jest usterką poważną, co z automatu kwalifikuje na negatyw.