Aktywne Wpisy

Zaufajmi_wiemlepiej +309
Dużo ostatnio jest odbijania piłeczki, że to tylko przegrywy wykopki mają problem z psami, ale chciałbym na przykładzie własnej historii zmienić może przekonanie paru osób.
Miasto powiatowe, mam żonę, dziecko, oboje pracujemy, nic za darmo nie dostaliśmy, 7 lat temu kupiłem mieszkanie na 1 piętrze w bloku z płyty do generalnego remontu, oczywiście oszczędności życia, kredyt. Po roku wprowadziliśmy się. Cieszyliśmy się, bo mieliśmy starszych sąsiadów, było cicho i spokojnie.
Po 2 latach
Miasto powiatowe, mam żonę, dziecko, oboje pracujemy, nic za darmo nie dostaliśmy, 7 lat temu kupiłem mieszkanie na 1 piętrze w bloku z płyty do generalnego remontu, oczywiście oszczędności życia, kredyt. Po roku wprowadziliśmy się. Cieszyliśmy się, bo mieliśmy starszych sąsiadów, było cicho i spokojnie.
Po 2 latach
DoktorMorela +8
Jestem blisko 40stki i nie mam auta. Nigdy nie miałem samochodu. Zawsze radziłem sobie zbiorkomem. Nigdy tez nie miałem potrzeby dojeżdżania gdzieś do pracy, bo tez nie miałem wielkiego pola manewru w jej wyborze.
Obecnie nawet świadomość ze miałbym prowadzić mnie stresuje.
Czy sam fakt nieposiadania auta uważacie za przegrywa?
#wykop #pytanie #samochod #auto
Obecnie nawet świadomość ze miałbym prowadzić mnie stresuje.
Czy sam fakt nieposiadania auta uważacie za przegrywa?
#wykop #pytanie #samochod #auto

Spróbuj kilkadziesiąt innych. Jak 100% będziesz miał wyśmiania prosto w twarz, że masz "spadać ze swoją spaczoną, parchatą mordą" albo że "kur... co je se marzę, że takie zero chce iść z kimś XDDD", albo jak okna spotkaniu powie "oh...", odwróci się na pięcie i ghost 100% zanim jeszcze zdejmiesz buty w domu, zblednie przysłowiowe a czasem dosłowne naplucie w twarz z wyzwiskami, to wróć, to pogadamy o
@klozi jakie kurna w głowie. Chłopie, próbowałem jak byłem młodszy, bardziej wysportowany, grałem w kosza, byłem bardzo optymistycznym, otwartym rozgadanym gościem, g... to dało przez dekadę. Potem z gdy spoważniałem i się dorobiłem stabilnego życia, to jest bez zmian - dalej szyderstwa, bluzgi, tyle że przez ostatnią dekadę wprost już - i w twarz i przed kamerami - mówią,
@Mysteri0nke: jakbyś siedział na tagu dłużej niż dwie sekundy to byś wiedział, że kanjaweudiezweite ciągle się chwali że jest chadem (lub trolluje)