Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 22
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Mirek224: Brutalne ale prawdziwe pamietam jak byl maly to zem co kolonie laske mial nawet sluby na koniec byly to i z 3 zony beda ehh kiedys to bylo
  • Odpowiedz
@Ryzcel: ok oski, ale coś w tych koloniach jest że jest tam masa dziewczynek które nie radzą sobie z pierwszymi falami estrogenu na bani xD te kolonialne haremy ehh
  • Odpowiedz
@big_mateo: bo to jest prawda wystarczy gdzieś zaprosić na miasto i z reguły sie udaje wiadomo że nie będzie ślubu obrazu ale od czegoś trzeba zacząć i próbować. Jedna nie chce wyjść to zaproś inną j4p1ierdole co za problem ryj otworzyć i wziac że 100zl na randkę
  • Odpowiedz
@klozi "inną" XDDD
Spróbuj kilkadziesiąt innych. Jak 100% będziesz miał wyśmiania prosto w twarz, że masz "spadać ze swoją spaczoną, parchatą mordą" albo że "kur... co je se marzę, że takie zero chce iść z kimś XDDD", albo jak okna spotkaniu powie "oh...", odwróci się na pięcie i ghost 100% zanim jeszcze zdejmiesz buty w domu, zblednie przysłowiowe a czasem dosłowne naplucie w twarz z wyzwiskami, to wróć, to pogadamy o
  • Odpowiedz
@big_mateo: to jest w głowie tylko. Idź do fryzjera kup czysty ładny dres ubierz czyste buty i najlepiej jak byś miał seicento chociaż a jak jesteś gruby to schudnij trochę nie musisz mieć klaty Ronaldo. A jak nic nie masz to zacznij od znalezienia pracy raczej proste i potem możesz robić prawo jazdy chociaż jak dla mnie to na to jest najlepszy czas jak masz do 20 lat i prawko
  • Odpowiedz
@michalcorobisz przeczytaj moją ostatnia wypowiedź jeszcze raz, to znajdziesz tam odpowiedź.

@klozi jakie kurna w głowie. Chłopie, próbowałem jak byłem młodszy, bardziej wysportowany, grałem w kosza, byłem bardzo optymistycznym, otwartym rozgadanym gościem, g... to dało przez dekadę. Potem z gdy spoważniałem i się dorobiłem stabilnego życia, to jest bez zmian - dalej szyderstwa, bluzgi, tyle że przez ostatnią dekadę wprost już - i w twarz i przed kamerami - mówią,
  • Odpowiedz
no i widzisz byku na podstawie tego komentarza już uznali że nie zasługujesz na bycie przegrywem XDD

@Mysteri0nke: jakbyś siedział na tagu dłużej niż dwie sekundy to byś wiedział, że kanjaweudiezweite ciągle się chwali że jest chadem (lub trolluje)
  • Odpowiedz
@big_mateo: to znajdź ludzi którzy cię nie obrażają tylko polubią na świecie jest od chooja ludzi i na pewno jest ktoś równie poryty co ty albo wystarczająco przynajmniej
  • Odpowiedz