Wpis z mikrobloga

@Padoks: Pisało parę osób że tak zrobiło ale czy to się uda zobaczymy. Najlepsze że kurs dalej lata więc jakiś ostry wałek się dzieje :D
Pytanie czy ktoś z tagu ma akcję i naliczyło mu splita ?
  • Odpowiedz
  • 1
@Padoks zamknalem pozycje.
Dostałem na maila przed chwilą potwierdzenie wykonania tego zlecenia.

Wczesniej zlecilem wyplatę i srodki zniknęly z portfela XTB, a czy dojdzie to juz trzeba poczekac na elixira jutrzejszego. Na razie wygląda legit XD
  • Odpowiedz
  • 0
@breakdown1 ja nie do konca rozumiem co się wydarzylo szczerze mówiąc. Wyglada jakby podbilo gwaltownie cene, a reverse split sie zblokował. Mam nadzieje, ze ktos to wyjaśni
  • Odpowiedz
@d1ck: Co oni odwalili z tym Wolfspeed. Miałam 25 akcji kupionych w okolicy 5 dolarów za akcję. Konto w degiro. Dziś wchodzę i widzę coś takiego jak na załączonym obrazku.
O co to za wałek?
inga - @d1ck: Co oni odwalili z tym Wolfspeed. Miałam 25 akcji kupionych w okolicy 5 ...

źródło: image

Pobierz
  • Odpowiedz
@Padoks: Support mi napisał, że do czasu korekty wypłaty z konta zablokowane a środki będą mi zabrane.
Zamknąłem około 17 z zyskiem 170 dolarów przy kupionych 7 akcjach.
  • Odpowiedz
  • 1
@cinq2 no ja jestem ciekaw.
90% hajsu z tego dealu puscilem do wyplacenia. W zleceniach jest zaksiegowane, czekam na Elixira o 15.

10% co zostawilem sprawdzalem czy moge wyplacix ale mam zablokowane.
Ale tez z tych 10% kupilem troszeczke jakiegos innego kontraktu i moglem uzyc twj kasy.
  • Odpowiedz
@jedmar: wyjaśni to sąd powszechny, przynajmniej w moim przypadku. Doszło do rażącego niedbalstwa ze strony biura maklerskiego, które jako podmiot profesjonalny nie dochowało należytej staranności i umożliwiło działającym w dobrej wierze klientom dokonania zbycia akcji Wolfspeed i wypłatę pozyskanych ze sprzedaży środków. Następnie bez ich wiedzy zadysponowało środkami klientów i nabyło na ich rzecz akcje Wolfspeed, choć takiego zlecenia nie złożyli. Tu nawet nie ma pola na debatę, kto ponosi
  • Odpowiedz