Wpis z mikrobloga

@ziemniak_na_export: albo było i obrywał ktoś z PiSu rykoszetem, tak jak z papierami epsteina. Lub był to tylko pretekst by szpiegować przeciwnika politycznego. Można tylko gdybać... Komisja jak każda inna pewnie nic nie wyjaśni zwykłemu obywatelowi, co najwyżej wypromuje się ktoś z zaplecza na niej do mainstreamu.
  • Odpowiedz
@ziemniak_na_export: dziwne wnioski wyciągasz. Może po prostu nikt nie preparował żadnych dowodów i naprawde był winny skoro teraz po zmianie władzy musieli sie uciekac do tak absurdalnego argumentu za umorzeniem.

Nie wiem czy jestes świadom na jakiej podstawie umorzono to śledztwo?
  • Odpowiedz
Nie wiem czy jestes świadom na jakiej podstawie umorzono to śledztwo?

@recznik_z_ikei: Jakbym miał pegasusa to już byś siedizał w pierdlu za zabicie Stalina, ruchanie kosmitów i parę innych rzeczy. Wszystkie dowody znalazłbym na twoim telefonie.

Nie wiem czy jesteś świadom, ale żymianie mają wszystkie materiały jakie Pegasus kiedykolwiek zebrał. Mossad dostał piękny prezent aby Polaków mieć na krótkiej smyczy. I nie, nie będą bawić się w sądy tylko w
  • Odpowiedz
no nie znalazły się właśnie, więc po wuj kłamiesz xD

Podobnie nie znalazły się ślady genetyczne na gumkach-recepturkach spinających banknoty, nie znaleźli się współoskarżeni, którzy wykopalisk Sławka i przyjęli dobrowolnie karę oraz nie znaleźli się inni świadkowie. W ogóle. Wcale. Uśmiechajmy się.

@Returned:
  • Odpowiedz