Wpis z mikrobloga

@smutny_kojot: można dyskutować czy jego zbrodnia miała uzasadnienie moralne czy nie miała. Można dyskutowac czy jego ofiara w przyszłości nie zabiłaby więcej osób itp. Natomiast w X przykazaniach jak byk stoi NIE ZABIJAJ i tak mi się to po prostu po katolicku gryzie z moją moralnością.
  • Odpowiedz
całkiem możliwe że ten gość za 2 lata może być posłem na Sejm.

@galicjanin: nie może, skazani na karę pozbawienia wolności nie mogą być posłem i nie ma tu znaczenia, że wyrok jest z RPA.

Ale do Sejmiku albo Rady Miasta dla atencji mogą go zgłosić.
  • Odpowiedz
@Tagliacozzo: To była wyjątkowa sytuacja, lewaku!

@splinter96: Najzabawniejsze, że ludzie którzy najgłośniej krzyczą o szkodliwości rożnych ideologii, zrobili sobie bohatera z człowieka, który był gotowy zabijać w imię ideologii. Ale to też pewnie wyjątkowa sytuacja ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
@smutny_kojot: Czyli dobrze że Kirk zginął według twojej logiki rozumiem? Przecież jego poglądy też moralnie są nie do przyjęcia dla ogromnej części ludzi.
  • Odpowiedz
Ja się akurat zgadzam prawie ze wszystkimi (oprócz obrony ludobójców z Izraela)

@smutny_kojot: Zgadzasz się że Joe Biden powinien zostać skazany na karę śmierci, a jego egzekucja transmitowana w telewizji? Jeśli tak, to możesz wyjaśnić czym sobie na to zasłużył?
CrazyZdzich - >Ja się akurat zgadzam prawie ze wszystkimi (oprócz obrony ludobójców z...
  • Odpowiedz
@smutny_kojot: A nie rasiści w RPA, prawica żadnych złych rzeczy nie robiła. W ogóle tam pokój był a apertheid to lewacka propaganda pewnie xD. Jak oni śmieli walczyć o swoje prawa. Ty byś pewnie się dawał traktować jak człowiek drugiej kategorii i byś się jak p---a nigdy nie postawił? Fajnie tak sobie tworzyć w głowie zero jedynko świat co? Życzę ci żebyś skończył kiedyś w faszystowsko rasistowskim reżimie, który by
  • Odpowiedz
@splinter96 jestem lewakiem

Mam to kompletnie w dupie gdzie se jakiś typ poszedł xD
W dodatku typ orbitujacy wokół prawicowego środowiska poszedł do miejsca gdzie są ludzie o poglądach prawicowych, łał ale wydarzenie
  • Odpowiedz