Aktywne Wpisy

malutak9913 +1355
Hej Miraski, chciałabym prosić Was o pomoc. Jestem z Wami od 17 lat, jak zakładałam konto byłam jeszcze nastolatką, teraz jestem dorosłą kobietą, której posypało się życie.
Kilka miesięcy temu wykryto u mnie raka twarzy. Mięśniakomięsak gładkokomorkowy wżerający się we wszystko czego dotyka. Lekarze we Wrocławiu podjeli się walki o moje życie. Przeszłam przyspieszone cykle chemioterapii, potem dwie operacje, które usuneły cztero centymetrowego guza z żuchwy. Nie oszczedziły jednak nic po
Kilka miesięcy temu wykryto u mnie raka twarzy. Mięśniakomięsak gładkokomorkowy wżerający się we wszystko czego dotyka. Lekarze we Wrocławiu podjeli się walki o moje życie. Przeszłam przyspieszone cykle chemioterapii, potem dwie operacje, które usuneły cztero centymetrowego guza z żuchwy. Nie oszczedziły jednak nic po
źródło: IMG_3110
Pobierz
Lardor +174
A ci jeszcze SCT wprowadzają xd to miasto jest coraz większym memem #krakow
źródło: temp_file5488663286296522440
Pobierz

Księgowa zaminusowała, coś nie jest zbyt szczera.
Z tego, co pamiętam, w poprzednich odcinkach mówiła że nie ma jakiś wielkich wymagań, że wystarczy by jej mąż "nie był debilem", a tu proszę, źle, że nie wybrano jej gościa "o głowę większego" xD
Wygląda, że nie jest to "szara myszka dla anonka", ma w sobie jakiegoś demona ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zresztą, jej matka chyba wspominała, że "Kaśka jest bardzo wybredna"? No to mamy tego przykład
#slubodpierwszegowejrzenia
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
@elena-mary Nawet w szpilkach typ dalej był od niej wyższy więc trochę kek
@startwhere: tym bardziej że ona sama ma 33 lata i coś już przebąkiwała o dziecku, które pewnie chciałaby jak najszybciej, bo zegar tyka. jeszcze do niej nie dotarło, że ona nie jest już targetem dla gości w jej wieku, ani w ogóle poniżej 35 roku życia,