Aktywne Wpisy
ATAT-2 +154

BananowyKrol +489
Shalom.
Szanowne Mirabelki i Mireczki.
Odezwa do narodu. Zgodnie z propozycją Szanownego Kolegi @BenizBurger (he he) ustala się, co następuje.
Szanowne Mirabelki i Mireczki.
Odezwa do narodu. Zgodnie z propozycją Szanownego Kolegi @BenizBurger (he he) ustala się, co następuje.
źródło: IMG_8554
Pobierz

Siema, podoba mi się laska z #pracbaza, mam ją nawet na #facebook w znajomych. Ale nie mam pewności czy jest wolna - ofc mogę zapytać wprost - ale to wyjdę na creepa, albo jakoś wybadać, ale to póki co to mi za dobrze nie wychodzi. Stąd pytanie do Mirków i Mirabelek, jak ją można spróbować wystalkować. Na fb zero informacji, zdjęc itp. które by cokolwiek sugerowały - ech jakby tu się nadał #stalkface ale niestety nie działa.
Wiem, że ma #instagram - ofc znowu powiecie - no to zapytaj go o niego, oczywiście w ostateczności to mogę zrobić, ale nie chcę być tak napastliwy - stąd pytanie - jak wyczaić jej profil na IG. Jak szukałem jej po imieniu i nazwisku nie znalazłem. Macie jakieś rady?
Albo jakieś inne metody w socialach na "wystalkowanie". Oczywiście jak się nic nie uda w taki sposób, no to podbiję bardziej bezpośrednio, ale wolałbym najpierw bardziej "na spokojnie". Z góry dzięki za sugestie.
#kiciochpyta #rozowepaski #socialmedia
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
📒 Notatka moderatora: XD
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt