Wpis z mikrobloga

✨️ Jak wyczaić profil dziewczyny na Instagramie?
Siema, podoba mi się laska z #pracbaza, mam ją nawet na #facebook w znajomych. Ale nie mam pewności czy jest wolna - ofc mogę zapytać wprost - ale to wyjdę na creepa, albo jakoś wybadać, ale to póki co to mi za dobrze nie wychodzi. Stąd pytanie do Mirków i Mirabelek, jak ją można spróbować wystalkować. Na fb zero informacji, zdjęc itp. które by cokolwiek sugerowały - ech jakby tu się nadał #stalkface ale niestety nie działa.

Wiem, że ma #instagram - ofc znowu powiecie - no to zapytaj go o niego, oczywiście w ostateczności to mogę zrobić, ale nie chcę być tak napastliwy - stąd pytanie - jak wyczaić jej profil na IG. Jak szukałem jej po imieniu i nazwisku nie znalazłem. Macie jakieś rady?

Albo jakieś inne metody w socialach na "wystalkowanie". Oczywiście jak się nic nie uda w taki sposób, no to podbiję bardziej bezpośrednio, ale wolałbym najpierw bardziej "na spokojnie". Z góry dzięki za sugestie.

#kiciochpyta #rozowepaski #socialmedia

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny

📒 Notatka moderatora: XD

💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt

• 1
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: załóż że ma, znajdź jakieś wydarzenie w okolicy typu kino pokaż jakiś starych filmów, jakieś foodtraki koncert standup czy cokolwiek i zapytaj czy nie chce wpaść ze swoim typem bo idziesz ze znajomymi tylko znajdź chociaz jednego ziomka który pójdzie. Jak powie że jest sama ale by poszła to zawsze możesz odwołać kumpla
  • Odpowiedz