Wpis z mikrobloga

jest jakaś opcja na sponsorowaną operację wydłużenia kończyn np poprzez reklamę na socjalach ?? mam ledwo 168cm i w-----a mnie to codziennie że jestem zawsze prawie tym najniższym wśród facetów zawsze "moggowanym" to nie jest k---a fair, nie wybrałem sobie tego wzrostu a przez to jestem dyskriminowany a niby żyjemy w tolerancyjnym i równym społeczeństwie ?xD, 34 lata i nigdy nie miałem dziewczyny, w-----a mnie wszystko. #przegryw #blackpill #wzrost #zwiazki #redpill
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@PanWojny: nie akurat z kutasem nigdy nie miałem kompleksów, głownie wzrost i brak męskich cech na twarzy czyli chociażby dobrej brody i masy kostnej szczeki
  • Odpowiedz
@marek-gi: Ważne jest, żeby po prostu mieć wagę w normie, ćwiczyć, żeby ciało nie było sflaczałe, chodzić w ciuchach kupowanych w sieciówkach, które są aktualnie modne i pracować nad social skillami. Jak nie masz pewności siebie, charyzmy czy dynaminy, wydłużenie kończyn tego nie przypudruje. Miej pasje, rozwijaj się, skup się na swoich celach, żebyś nie emanował desperacją przed różowymi i będzie dobrze.
  • Odpowiedz