Wpis z mikrobloga

Miała być fucha w MKOL i spore pinionszki, ewentualnie powrót do pracy na UJ. Skończyło się na filmikach w Kanale Zero, których nikt nie ogląda XD Stanowski się chwalił, że z 20 odcinków nagrali, myślę że sie skończy na 5 XD

Pokażcie mi większego frajera od Andrzeja. Chłop porzucił wszelkie ideały, jest pośmiewiskiem w środowisku prawników, Kaczyński go zjadł i wysrał, a teraz nawet byle Czarnek drze z niego łacha i traktuje jak zwykłą szmatę.

Chłop był twarzą demontażu państwa przez PiS i nic z tego nie ma. Kiedy inni kradli aż fiurczało, każdy stawał się milionerem, to on wykonywał grzecznie polecenia i mógł jedynie liczyć na pensję prezydencką, która początkowo wynosiła 13k brutto xd Tyle to Obajtek w tydzień wydawał.

Postać żałosna, tragiczna.

#kanalzero #polityka #bekazpisu #duda
BalonowySutener - Miała być fucha w MKOL i spore pinionszki, ewentualnie powrót do pr...

źródło: temp_file8187394273744341948

Pobierz
  • 63
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 592
Na razie jest przegrywem większym od Dudy.

@Coxex: Trzaskowski jest wiceprzewodniczącym PO, ciągle jest w grze, jest wykształcony, zna języki.
Duda? Nawet w PiSie już o nim zapomnieli.
  • Odpowiedz
@Krs90: Dlatego piszę, że "na razie". Przegrał z Dudą i Batyrem. Plama na życiorysie, której pójście w niepamięć będzie bardzo trudne do realizacji.

Gdyby Duda dzisiaj wrócił do PiSu i się schował za Kaczyńskim jako wiceprzewodniczący czy szeregowy, całkowicie by się ośmieszył. A tak to sobie czeka na dobrą okazję do powrotu, zbiera siły, takimi filmikami dalej buduje markę. Jestem przekonany, że nie powiedział jeszcze ostatniego słowa.
  • Odpowiedz
@JonaszSynGrazyny: To prawda, ale na jego życiorysie również.

Ale da się dla niego to odrobić. Tusk też kiedyś chciał być prezydentem, będąc wtedy 3 lata młodszym od Rafała. Dzisiaj mało kto jeszcze o tym pamięta.
  • Odpowiedz
@Coxex: Duda obecnie ośmiesza się w każdym wywiadzie. Nie potrafił zbudować silnego zaplecza przez 10 lat to niby jak ma mu się udać teraz? Pójdzie do europarlamentu w następnych wyborach i tyle o nim usłyszymy.
  • Odpowiedz
@BalonowySutener: Jakby tego było mało to jeszcze to. :D

Były prezydent Andrzej Duda zajął dziesiąte miejsce - 31 proc. zaufania. Brak zaufania wobec b. prezydenta wykazało zaś 51,8 badanych.

A jeszcze z pół roku temu był liderem albo gdzieś na szczycie rankingu zaufania.
  • Odpowiedz
@BalonowySutener: mnie się wydaje, że on się prędzej czy później skuma z Mentzenem, bo obaj nie znoszą Kaczyńskiego.

I dobrze, niech się żrą, to przy indolencji rządzących jedyna szansa, żeby prawica do władzy nie doszła ( ͡ ͜ʖ ͡)
  • Odpowiedz
Trzaskowski jest wiceprzewodniczącym PO, ciągle jest w grze, jest wykształcony, zna języki.

Duda? Nawet w PiSie już o nim zapomnieli.

@Krs90: czakoskiego ostatnio przeczołgało KO na radzie miasta w sprawie prohibicji :) on już jest politycznym trupem we własnej partii
  • Odpowiedz