Aktywne Wpisy

rastafari85 +123
Jak miałem z 23 lata to odkryłem, że karnister to tak naprawdę kanister, człowiek w szoku był

patryk-wuwuw +151
#bekazberkowicza #bekazkonfederacji
Ja na samoobsługowej dwa razy się upewniam, że klikam w ten konkretny rodzaj bułek albo odmiany pomidorów, aby wałku jakiegoś nie zrobić, a ten dekiel na bezczelu próbował wynieść patelnię z pokrywą, serwis obiadowy (zestaw 18 talerzy), dwa opakowania torebek strunowych (60 sztuk), fartuch kuchenny, dwa kable USB i dwa obciążniki USB. NA PEWNO się zagapił, zamyślił, źle się kliknęlo.
Ja na samoobsługowej dwa razy się upewniam, że klikam w ten konkretny rodzaj bułek albo odmiany pomidorów, aby wałku jakiegoś nie zrobić, a ten dekiel na bezczelu próbował wynieść patelnię z pokrywą, serwis obiadowy (zestaw 18 talerzy), dwa opakowania torebek strunowych (60 sztuk), fartuch kuchenny, dwa kable USB i dwa obciążniki USB. NA PEWNO się zagapił, zamyślił, źle się kliknęlo.
źródło: 9cd7a06cea0c3cfbe71a58c872238639304ed2fb99836b874e35de627e680f79
Pobierz

źródło: temp_file7628544465742572359
PobierzDroga od "nienaturalne" do "znęcanie się" jest bardzo daleka, ale rozumiem, że jak świat się dzieli na czarne i białe to eksperci tacy jak ty nadążają
Empatia tylko do ludzi = zdrowy rozsądek, każde inne skrzywienie to choroba psychiczna
@prewenaza: a jaki cel końcowy tego gotowania?
Jedyny obowiązek jaki powstaje, to żeby zlikwidować łańcuch i postawić płot
@o__0: pies luzem biegający po podwórku, co może się stać gdy wybiegnie na ulice ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ma zostać tak, że pies stoi na łańcuchu 10 lat, bo konserwatyści boją się rozwiązywać problemy, bo oznacza to straszne ZMIANY
xD