Aktywne Wpisy
Oto co osiągnęliśmy dzięki 40 lat wolności i kapitalizmu.
Było warto?
#prl #gospodarka #ekonomia #biznes #polska #kapitalizm #pytanie
Było warto?
#prl #gospodarka #ekonomia #biznes #polska #kapitalizm #pytanie
źródło: prl vs usmiechnieta polska
Pobierz
Moron +293

wincej zdjęć , głównie ze szlaku z rana tutaj
#zlomkiemprzezswiat #kryzys #zalesiealetylkotroszke
źródło: image_picker_3DAB8CB0-1BBB-4CFE-A587-2A239A72A21F-29514-0000030F25E0D061
PobierzTeraz siedzę i pitce jem, ale trzeba się streszczać bo za 2-3h ciemno… a nie czuję się tutaj zbyt bezpiecznie
źródło: image_picker_76B12964-3A6F-4DA8-944C-084E3FFB96DB-29514-000003120BA8B4B3
Pobierz( ͡° ͜ʖ ͡°)
1158 mili zrobione, lada chwila będzie połowa trasy
@Bestia_z_Jellystone i ja wole ten znój szlaku chyba . Zawsze jak byłem zmęczony to spacer po lesie pomagał…ale ja już tym spacerem jestem zmęczony i nie wiem co robić 乁(⫑ᴥ⫒)ㄏ
Masz do wyboru albo się poddać albo n---------ć. I tak już zmarnowałeś na to w c--j czasu i kasy, więc możesz zmarnować jeszcze trochę i coś osiągnąć albo zmarnować to co teraz i nic nie osiągnąć¯\(ツ)/¯
Idź pan i nie p-----l.
źródło: 1000020959
Pobierz@Bestia_z_Jellystone nie poddam się , ale tylko piszę ze mam kryzys
@GeNeX już na sam widok domyślam się ile to pali
@moj_wykopowy_login: Musisz patrzeć po konkretnych lokacjach. To pytanie ma sens zbliżony do zapytanie o hotele w Europie i ich ceny. Rozstrzał terytorialny i atrakcyjność biznosowa/turystyczna stanów bardzo się różni w zależności od tego gdzie jesteś.
Są miejsca, wcale niewyszukane, gdzie $300 to będzie średniawka, a w innych te $300 da
Tylko biedaki i bezdomni gniotą się w downtown.
@Rafako jest, nigdzie tego chyba nie przyjmują
@Jurajski_Wedrowiec moje podróże są mocno budżetowe, no może poza obecną
Nazwy z miejsca nie będę wymieniał, byłem, wdziałem, przepiękne spokojne miejsce do życia, bez "pacjentów" o których pisałeś wyżej :P
źródło: New_Reno_street_prostitutes
Pobierz