Wpis z mikrobloga

Niebieski kupił mi na urodziny PocketBook InkPad3. Jak nie piracić książek skoro eBook kosztuje tyle samo co wersja fizyczna? Myślałam, że książki będą chociaż o połowę tańsze xD #zalesie #ebooki #ksiazki
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Szpeju: sprawdź sobie abonamenty na platformy książkowe. Taniej wychodzi w pakietach benefit z roboty, trafia się, albo przez operatorów telefonii
  • Odpowiedz
@Szpeju jedyny plus jest taki, że czasem są duże promocje, ale to trzeba obserwować ceny (ja używam upolujebooka), ewentualnie Świat Czytników wrzuca codziennie nowe promocje

No i PiW jest porządnym wydawnictwem i u nich wszystkie ebooki po 20 zł
  • Odpowiedz
  • 0
@Pawulon_Dla_Starych no właśnie pół wieczoru się męczę z chomikiem bo wszystkie pliki, które ściągam- nie ważne czy epub, mobi czy PSL- wyskakuje mi komunikat w stylu „plik uszkodzony lub nieoryginalny”. Ale nie poddaje się i szukam dalej :d
  • Odpowiedz
@Szpeju biblioteki często dają darmowy, miesięczny dostęp do Legimi albo Empik Go.

Sprawdź, czy biblioteka w Twoim mieście też je rozdaje. Fakt, że często szybko się rozchodzą, ale da się dorwać.
Ja często korzystam z Legimi, a nigdy nie zapłaciłam za to ani złotówki, bo też uważam, że ceny e-booków to nieporozumienie.
  • Odpowiedz