Aktywne Wpisy

JakDorobic_com +68
Halo, halo, przed Wami #rozdajo trochę świąteczne, a trochę noworoczne, bo to właśnie na nowym roku się skupimy. Do zdobycia jest karta podarunkowa Allegro o wartości 100 zł!
A zasady są bardzo proste:
• Daj plusika.
•
A zasady są bardzo proste:
• Daj plusika.
•
źródło: Wykop-konkurs-apple-watch
Pobierz
dsomgi00 +6
Ehh przeniosłem się na nową sieciówkę, bo mam teraz bliżej niż do mordowni na którą chodziłem 10 lat i jak na sieciówkach był brak savoir vivre, tak dalej jest. To, że witam się tylko z tymi, których znam z innych siłowni to już mi wisi, nie muszę bić z każdym piony, ale pierwszy trening i już musiałem z----ć 2 typów.
1 typ - mało tego z napisem "TRENER" na koszulce, chodzi dumny
1 typ - mało tego z napisem "TRENER" na koszulce, chodzi dumny

No i PiW jest porządnym wydawnictwem i u nich wszystkie ebooki po 20 zł
@Szpeju: Nie da się. Chomik twoim przyjacielem.
@Szpeju: W sensie na urządzeniu to wyskakuje? Jak przerzucasz pliki na czytnik? Ja polecam Calibre - możesz na każdy format przekonwertować, ściągnąć okładkę itp.
Sprawdź, czy biblioteka w Twoim mieście też je rozdaje. Fakt, że często szybko się rozchodzą, ale da się dorwać.
Ja często korzystam z Legimi, a nigdy nie zapłaciłam za to ani złotówki, bo też uważam, że ceny e-booków to nieporozumienie.
@Szpeju: dlatego kupuje tylko używane książki.
Za 100 PLN czasami mogę kupić nawet 7 czy 8 książek (ʘ‿ʘ)
Z leglanych metod pozyskania to biblioteki maja czesto oferte pod czytniki. Co miesiac mozesz "wypozyczyc" 3-4 ebooki.