Aktywne Wpisy

wykop +19
Nadchodzą zmiany w Regulaminie Wykopu - stawiamy na lepsze dopasowanie treści i bezpieczeństwo!
Chcemy, aby Wykop stawał się coraz lepszym miejscem do dzielenia się treściami, dlatego aktualizujemy nasz Regulamin. Zmiany wejdą w życie dnia 11 maja 2026 roku. Co się zmienia i dlaczego?
➡ Zakładka „Dla Ciebie”: Oficjalnie wprowadzamy mechanizm, który pomoże Ci odkrywać najciekawsze treści. Algorytm działa w oparciu o Twoje własne wybory (wykopy, zakopy, obserwowane tagi), dzięki czemu Twój feed będzie
Chcemy, aby Wykop stawał się coraz lepszym miejscem do dzielenia się treściami, dlatego aktualizujemy nasz Regulamin. Zmiany wejdą w życie dnia 11 maja 2026 roku. Co się zmienia i dlaczego?
➡ Zakładka „Dla Ciebie”: Oficjalnie wprowadzamy mechanizm, który pomoże Ci odkrywać najciekawsze treści. Algorytm działa w oparciu o Twoje własne wybory (wykopy, zakopy, obserwowane tagi), dzięki czemu Twój feed będzie

Kefir91 +240
Jakbyście jeszcze nie wiedzieli, to Reksin ruszył z posesji z ulicy Piaskowej został odnaleziony.
#fredikamionka #heheszki #humorobrazkowy #analfabetyzm
#fredikamionka #heheszki #humorobrazkowy #analfabetyzm
źródło: image_picker_0ABA9C5C-A774-4093-8637-6A92688DC8F4-40929-0000062248CECA45
Pobierz

Mirabelki, Mirki - czy ja mam jakiś autyzm czy co?
Mieszkam z siostrą.
Mamy osobne życia itd., ale wiadomo - mamy też wspólne różne tematy.
No i nigdy nie możemy się dogadać odnośnie czasu.
Ja: "To o której będziesz?"
Ona: "No tak o 14"
(pojawia się o 14:45)
Ja: "Ej, nie musisz już wstawać? Jest już po 9"
Ona: "Niee, mam dzisiaj na 10"
(wstaje o 11, a miała i tak na 13)
Ja: "Ile ci to jeszcze zajmie?"
Ona: "5 minut"
(zajęło 30)
Ja: "Gdzie jesteś?"
Ona: "Już pod domem, możesz wychodzić"
(wychodzę i marznę 20 minut)
I tak dalej... ;)
Z nikim innym tak nie mam.
Zdarza się, że ktoś się spóźni, źle poda czas, że jakiś #rozowypasek przyjdzie o godzinę później,
ale to w sytuacjach gdy rzekomy pasek nie określał tak naprawdę godziny na stopro ;)
Czy ja się czepiam?
Bo jak wytykam ten prooblem, to słyszę od Niej, że mam się nie czepiać i że o co mi chodzi :>
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta