Aktywne Wpisy

Umeraczyk +11
5 plusów i wrzucam zdjęcie pindola

PorzeczkowySok +27
pitca cztery szery, pepsi z lodem i Ferduuuś ʕ•ᴥ•ʔ
majówka dla jego, chociaż troszkę przyjemnościii
majówka dla jego, chociaż troszkę przyjemnościii
źródło: IMG_20260502_002122669_HDR
Pobierz

Pytanie głównie do różowych pasków. Pisze z pewną dziewczyną i mamy bardzo dobry kontakt ale czasami są dni że jest kompletnie wycofana i odpisuje dwa razy dziennie żeby następnego dnia odpisywać praktycznie odrazu i tak w kółko XD Wiem że ma swoje życie ja też nie jestem typem osoby która chce się narzucać ale po prostu ciekawi mnie jak to wygląda u różowych pasków. Czy takie coś robicie celowo żeby wzbudzić u nas jakieś emocje czy może jest to pojedynczy przypadek. Sama inicjuje spotkania ale raz jest dobrze a czasami po spotkaniu nie odzywa się cały dzień mimo że spotkanie się udało. Może ona czeka na mój ruch i jeśli go nie ma to po prostu jest zawiedziona? Ale żadnych szczególnych znaków u niej nie zauważyłem żeby chciała jakiejś poważniejszej relacji. Chce po prostu poznać jak to wygląda u dziewczyn w takich sytuacjach a z nią samą pewnie i tak o tym pogadam. #zwiazki #rozowepaski
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
📒 Notatka moderatora: Jak jest wycofana to na pewno miejscowi specjaliści zdiagnozują, że zajmuje się skakaniem.
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
Ona ten telefon z komunikatorem ma przy doopie. Rozumiesz? Jakby chciała to by odpisała w 5 minut. A wiesz dlaczego nie odpisuje? Bo wcale jej nie zależy.
@m_ney: Oj, dopiero z wiekiem to zrozumialem. Jak rozmawaisz z kims i pytasz ją czy wyskoczymy na kawe, a ona nagle cisza przezz 30 godzin to nie tylko odpowiedz jest oczywista, ale to ze nie ma w co dalej brnąc tez juz jest oczywiste. Przeciez kazdy czlowiek zerka na komorke kilkanascie razy dziennie.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta