Wpis z mikrobloga

✨️ Dlaczego dziewczyny czasami się wycofują?
Pytanie głównie do różowych pasków. Pisze z pewną dziewczyną i mamy bardzo dobry kontakt ale czasami są dni że jest kompletnie wycofana i odpisuje dwa razy dziennie żeby następnego dnia odpisywać praktycznie odrazu i tak w kółko XD Wiem że ma swoje życie ja też nie jestem typem osoby która chce się narzucać ale po prostu ciekawi mnie jak to wygląda u różowych pasków. Czy takie coś robicie celowo żeby wzbudzić u nas jakieś emocje czy może jest to pojedynczy przypadek. Sama inicjuje spotkania ale raz jest dobrze a czasami po spotkaniu nie odzywa się cały dzień mimo że spotkanie się udało. Może ona czeka na mój ruch i jeśli go nie ma to po prostu jest zawiedziona? Ale żadnych szczególnych znaków u niej nie zauważyłem żeby chciała jakiejś poważniejszej relacji. Chce po prostu poznać jak to wygląda u dziewczyn w takich sytuacjach a z nią samą pewnie i tak o tym pogadam. #zwiazki #rozowepaski

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta

📒 Notatka moderatora: Jak jest wycofana to na pewno miejscowi specjaliści zdiagnozują, że zajmuje się skakaniem.

❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt

• 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: rozkminiasz kombinujesz a prawda jest taka że to nie są lata 70. dwudziestego wieku i nie czekasz na list co może przyjść albo nie albo babka nie może z budki zadzwonić czy załatwić połączenia międzymiastowego

Ona ten telefon z komunikatorem ma przy doopie. Rozumiesz? Jakby chciała to by odpisała w 5 minut. A wiesz dlaczego nie odpisuje? Bo wcale jej nie zależy.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim za dużo rozkmniniasz zamiast po prostu zapytać. Różnie może być od tego że jak coś robi to nie trzyma telefonu przy sobie jak tu inni sugerują (ja np. jak sprzątam w domu, gram na kompie czy cokolwiek innego zajmującego to telefon mam w drugim pokoju) po fakt że ma chłopaka i w dni gdy się z nim widuję nic nie pisze do Ciebie. Kwestia rozmowy i wyczucia realnej sytuacji jak
  • Odpowiedz
@mirko_anonim stara metoda tzw push-pull. To ma na celu destabilizować cię psychicznie. Ew w tym czasie inny beciak służy za małpkę do zabawiania, ale zasadniczo efekt jest ten sam. Nie rozkminiaj tego bo to bez sensu
  • Odpowiedz
Ona ten telefon z komunikatorem ma przy doopie. Rozumiesz? Jakby chciała to by odpisała w 5 minut.

@m_ney: Oj, dopiero z wiekiem to zrozumialem. Jak rozmawaisz z kims i pytasz ją czy wyskoczymy na kawe, a ona nagle cisza przezz 30 godzin to nie tylko odpowiedz jest oczywista, ale to ze nie ma w co dalej brnąc tez juz jest oczywiste. Przeciez kazdy czlowiek zerka na komorke kilkanascie razy dziennie.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
niezależny-sojusznik-49: daj jej znaki, że jesteś zainteresowany bliższą znajomością albo lepiej zapytaj wprost. Albo trafisz dobrze albo ograniczy kontakt, bo tylko sobie testowała czy się złapiesz i gra skończona. Jest też opcja, że faktycznie jest to neutralna znajomość, do której większej wagi nie przykłada, ale to zależy jakie znaki dawała.

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
  • Odpowiedz