Aktywne Wpisy

JankoBzykant89 +103
markhausen +38
Śpiewak się chyba za dużo Marksa naczytał:
źródło: 1000024911
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link
źródło: 1000024911
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Ciekawe czy Polska scena grifterska/ludologiczna podłapie temat i będą teraz na podstawie tyłka materiały jak to wolverine jest woke i będzie 0/10 i w ogóle słaba grafika i po trailerze będzie recenzja od nikogo innego, filantropa, osoby nietuzinkowej, wonabee kulturysty, czyli pół recenzenta?
źródło: image
PobierzJeśli chodzi o kwestie finansowe to wręcz przeciwnie. C---i się sprzedają.
Wspominane Tomb Raider jak odeszło od pierwowzoru, to właśnie stało się klapą finansową.
Chodziło mi o pierwowzór z gier. Przecież przed grami nikt tego nie znał.
To co mówisz, że robią mniej cycków ze względów finansowych? Jak sam teraz potwierdzasz, że było mniej cycków, a finansowo było gorzej (przyczyną było albo co innego albo mniej cycków, ale na pewno nie to, że zrobili mniej cycków, żeby wyjść na tym którym finansowo).
Twórcy
A komiczne miało być, bo tak jak wyżej pisałem, był to humor sytuacyjny. Bohaterka narzeka na to jaka jest perfekcyjna i ma świetne geny, w tym czasie kadr na okrągły tyłek. Stąd te opcje dialogowe "This again?", bo co chwila się na to żaliła.
Może nie jest to jakiś wybitny humor, ale wpasowuje się w cały świat (organizacje modyfikujące geny itd). Ale nadal
Daj mi chociaż jeden powód dla którego miałbym to traktować poważnie.
@MemeFairy Mass Effect wyszedł w 2007 roku. Jeśli miałbym 17 lat, to musiałbym w niego grać rok przed tym zanim się urodziłem. O co więc ci chodzi?
@mk321: Powstała seria animowana, dobrze przyjęte remastery oraz w produkcji jest nowa oficjalna odsłona a Amazon ma w planach stworzyć film i serial. Gdzie ten upadek?
Jasne, ta seria nie ma już takiego prestiżu co kiedyś, ale to samo można powiedzieć o wielu innych klasykach, jak Duke Nukem, Quake, Halo, Prince of Persia, Deus Ex i wiele innych, ale wciąż Tomb Raider trzyma
https://www.ppe.pl/blog/38217/9341/tomb-raider-powstanie-i-upadek-legendy.html
https://youtube.com/playlist?list=PLhXONM9sSRGm-I3PjPVmlr_hPb37CmXOM
Komentarz usunięty przez moderatora