Aktywne Wpisy

mirko_anonim +1
✨️ Zarządzanie majątkiem w związku - co robić? Ⓘ
Mam nietypową historię do zaserwowania, jednocześnie prosząc o poradę.
Opiszę sytuację w jak największym skrócie żeby nie zanudzić.
Mam 35 lat, mieszkam w mieście wojewódzkim, mam 28-letnią żonę i 3-letnie dziecko oraz mniej więcej 20 milionów złotych w aktywach, o których nikt poza mną a teraz wami nie ma zielonego pojęcia.
Mam nietypową historię do zaserwowania, jednocześnie prosząc o poradę.
Opiszę sytuację w jak największym skrócie żeby nie zanudzić.
Mam 35 lat, mieszkam w mieście wojewódzkim, mam 28-letnią żonę i 3-letnie dziecko oraz mniej więcej 20 milionów złotych w aktywach, o których nikt poza mną a teraz wami nie ma zielonego pojęcia.

wfyokyga +35
Już po wigili i nikt nie złożył mi życzenia na imienina, tacy właśnie jesteście kolega

Mirki na moim Pixel 10 Pro pierwszy raz od 3 tygodni udało mi się uzyskać SOT ponad 7h. Nie było to jakoś nagminnie katowane gramie ale po prostu przeglądarka, YouTube, komunikatory,.Instagram. Co mnie zastanawia, że w wynikach baterii to WiFi ma najwięcej zużycia bo aż 44% co nie jest sumą łączna wykorzystywanych aplikacji na wifi. Do tej pory myślałem, że to 5G zżera baterie najmocniej ale z tego wygląda, że wifi zjada.
Dodam, że dwa dni w domu, ciągle podpięty pod jedno wifi. Z czego to wynika, że wskazanie zużycia jest tak duże na wifi? Czy można to jakoś ograniczyć, czy mam coś załączone niepotrzebnie w tle?
źródło: temp_file3883408805229521770
Pobierz